reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Mnie jakby się włosy opamiętały i nie wychodza tak starsznie jakw ychodziły, ale jednak. Ale jest lepszy numer - one mi rosną nowe i mam takie dziwne coś nad czołem, nma dodaek wywinięte w bok, jak przygłup.

reklama
Luszka, Magdusiek ja to już miałam w oczach wizję jazdy do szpitala i szycia... na szczęście skończyło się tylko na guzie ::) Ale dziecię się wcale tym nie zraziło i dalej próbuje się puszczać... a ja zastanawiam się kiedy w końcu jednak dorobi się tej blizny ::) Chyba ma to po mamusi...

cześć - u nas z rana brak gorączki ;D
ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca ;)
w nocy perypetie - pod nazwą wymioty - ale potem jakos lepiej - dostał czopka i spał od 4 do 7 bez cycolenia - jak dla mnie to niezły wynik

gosia888 zdjecia sa w osobnym wątku - zamkniętym watku - Album Rodzinny - trzeba się troszke zadomowić zeby zobaczyc zdjęcia - ale pewnie niedługo dostaniesz dostep

reklama
Do góry