reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

...no i zostałam sama ..i to na dłużej niż miało być pierwotnie.

z innej beczki. Jakie znacie dobre antywirusy i antyspamy. Nie wiem co się stało ale tak mi siadł komp i ciągle przepuszcza jakieś trojany albo inne syfki. Już nie wiem co mam wgrać. Mam 3 różne ochronki a i tak coś chyba przelazło mi do kompa :(

reklama
Witajcie dziewczyny, kilka dni mnie tu nie było a jak wieki całe...tęskno mi za wami, nie ma co. w tej pracy to chyba nie wiedzą co to takiego jest dać się kobiecie zaklimatyzować, powoli wdrożyć, pomyśleć.. od razu rób człowieku i tyle..
nie wiem za bardzo jakie były tutaj ostatnio tematy ale co do nowinek to Weronika panicznie boi sie... babcinych lokówek - jest ryk jak nie wiem co. to chyba jedyna rzecz do której nie wyciąga rączek.. :)

drzewko pisze:
Weronika panicznie boi sie... babcinych lokówek

no patrz... a u nas to byla pierwsza rzecz, jaka wzbudzila zainteresowanie Prezesa... mial wtedy chyba ze 2 miesiace, a lokowki sa rozowe-oczojebne... i do dzis mu sie podobaja... ;)

Syla, gdzie sama zostalas???

i moj lobuz tez jest... ledwo go od klawiatury odganiam, bo juz do niej siega...
...bardzo mu sie Esc podoba... ;)

reklama
Do góry