reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

...no i zostałam sama ..i to na dłużej niż miało być pierwotnie.

z innej beczki. Jakie znacie dobre antywirusy i antyspamy. Nie wiem co się stało ale tak mi siadł komp i ciągle przepuszcza jakieś trojany albo inne syfki. Już nie wiem co mam wgrać. Mam 3 różne ochronki a i tak coś chyba przelazło mi do kompa :(

reklama
Witajcie dziewczyny, kilka dni mnie tu nie było a jak wieki całe...tęskno mi za wami, nie ma co. w tej pracy to chyba nie wiedzą co to takiego jest dać się kobiecie zaklimatyzować, powoli wdrożyć, pomyśleć.. od razu rób człowieku i tyle..
nie wiem za bardzo jakie były tutaj ostatnio tematy ale co do nowinek to Weronika panicznie boi sie... babcinych lokówek - jest ryk jak nie wiem co. to chyba jedyna rzecz do której nie wyciąga rączek.. :)

drzewko pisze:
Weronika panicznie boi sie... babcinych lokówek

no patrz... a u nas to byla pierwsza rzecz, jaka wzbudzila zainteresowanie Prezesa... mial wtedy chyba ze 2 miesiace, a lokowki sa rozowe-oczojebne... i do dzis mu sie podobaja... ;)

Syla, gdzie sama zostalas???

i moj lobuz tez jest... ledwo go od klawiatury odganiam, bo juz do niej siega...
...bardzo mu sie Esc podoba... ;)

reklama
Do góry