reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
ja mam jeszcze kerio, ale też się na tym nie znam. to co mówi Teddy, to z czyszczeniem rejestru brzmi jednak dość profesjonalnie. Wirusy są obrzydliwe..........
Cześć _anna, moja bratowa jest od czasu do czasu statystką w Magdzie M a ja nie widziałam jeszcze ani jednego odcinka 8)

dobry wieczór,
Syla, ja mam ArcaVir, to tak naprawdfę dawny mks, ludzie rąbnęli główny rdzeń programu po smierci twórcy. Jest ok.

czasami nawet format c: nie pomaga :p

Antonina staje! co chwile! w wannie tez ::) i zaliczyla lot na glebe przez burte basenu... :(

Vertigo - fajnie jak tak TOsia staje, nie?

Dziewczyny, jak u Was sprawdzają się te maty do kąpieli? Natalka kąpie się bez maty i ja jakoś nie mam przekonania, że ta mata jest mi potrzebna i że sie przyda.

ściągnęłam to coś do czyszczenia ale żeby znalazł się mądry i mi wytłumaczył co i jak, nie dość że tak mądrze tu piszą to jeszcze po angielsku. Nic nie kumam ;D załamię się.

reklama
No to nie kupuję, zwykle Natalka kąpie się z tatą, więc jest wysoko i wanny nie dotyka, a jak sobie pomyślę o tym wszystkim czego nie widac, a co sobie na takiej macie mieszka... ;)

Do góry