reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam

Wiktoria ma z 20 par butow ale niechodzi jeszcze w butach bo ich zrzuca (do roku nie zaklada sie butow) tak twierdzi moj brat ale musze ja pomalu przyzwyczajac bo wstaje do chodzenia

reklama
czesc!

ja tez srednio wyspana - ojciec chrapie! ::) ::) ::)

dzieki, magdusiek :-* Doxie, juz dziekowalam na privie ;)

Krystian tez mi ryczy od rana... obejrzalam mu dziaslo (cudem) przy tym nowym zabku i ma zaczerwienione, jakby mu krwia podeszlo...
i troche mnie to dziwi, bo jego boli dopiero jak mu sie zebale przebija...

Mógł sobie przecxiąć pocvierając o cos, Natalka tak kiedys zrobiła. Gryzła łózeczko i cały przybornik był we krwi, bo cos tam poleciało.

tez tak pomyslalam, obstawiam lozko....

biedny, spac nie moze, ciekawe czy bedzie chcial jesc normalnie, bo z butli srednio...

witam serdecznie - sprawa butów wygląda u nas tak - kupilam w sobote buciki lemigo - nadmienię że nie ma duzego wyboru dla chłopców - dla dziewczynek ogromny wybór ( z motylkami, z kwiatkami i innymi takimi dodatkami) - rozmiar 19 - kupujac przymierzałam na nogę synka, bo ma duże podbicie i nie wszystkie dały się włożyć ::)

tak oglądam wasze zdjęcia z nad morza i aż wstyd się przyznać - ja gdańszczanka a jeszcze z dzieckiem nad morzem nie byłam :-[ ale chyba nadrobię w weekend

reklama
Doxa pisze:
Syla o rehabilitacji napisałam w "aktywnych dzieciach" ;) A karmieniem kochana nie przejmuj się! Ty kończysz, bo tak Wam się ułożyło, a ja cały czas myślę o odstawieniu ... nasze dzieci są już duże!
Syluś ja baaardzo Cię podziwiam, że tak długo karmisz!!

Witajcie,

No tak Doxa, ale wiesz jak to jest jak się samemu nie podejmuje decyzji tylko tak się układa to tak jakoś dziwnie....

Do góry