reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
ja też jestem ale walczę z kompem. 8) i powiem szczerze że nie wiem co mu jest.

Teddy, zostałam sama w domu. Moi pojechali do teściów do niedzieli :(, cała trójka.

...ale sama spać nie będę, co to to nie....ze ściągaczką ;D

pomóżcie mi z tymi antywirusami. Macie jakieś pomysły?
Ja mam: Spybota, Ad-Avare i Avasta. Z natężeniem raz na pół min włącza mi się ostrzeżenie Avasta że znaleziono Trojana lub znaleziono reklamiarza i że mam przerwać połączenie. Szlag mnie trafia. :mad:

*syla* pisze:
Ja mam: Spybota, Ad-Avare i Avasta. Z natężeniem raz na pół min włącza mi się ostrzeżenie Avasta że znaleziono Trojana lub znaleziono reklamiarza i że mam przerwać połączenie.

mam to samo i mi starcza... ale fakt faktem, ja jedynie korzystam z kompa i wiem co moze mu ew. dolegac...
wszystko zalezy, do czego Wam komp sluzy: internet, granie po sieci, sciaganie... w kazdym wypadku sprawdzaja sie inne zabezpieczenia...

jak tak się zastanowić to wszystko, głównie net, baardzo rzadko (sorki ;)) coś ściągam, no i Oskar gra w sieci ale tylko na kurniku. Wydawało mi się że te 3 wystarczą ale chyba coś się przemknęło i teraz łączy. :(

ale co???

jak sie laczy, to powinnas miec info co to sie probuje laczyc... trzeba czytac dokladnie... :)
... mogl Ci sie jakis dialer sciagnac... takie wiesz, 0-700... i to sie probuje laczyc...

aha... jeszcze cos...

masz jakis program do czyszczenia rejestru???
jak nie, to warto sobie wgrac i do czasu do czasu zrobic porzadek... ja uzywam jv16 - jest darmowy, do sciagniecia np. na stronie komputer swiata, czy innych czasopisc komputerowych...

Ja nie pomogę w tym temacie! Mężuś tym się zajmuje i "odpukać" nic nie łapiemy! Ale podobnie jak u Teddy tylko my korzystamy ;)

reklama
Do góry