reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
teraz to i ja nie wiem, ale jak na wiosne kupowalam buciki, to 19 i 20... aktualnie nawet nie mysle by je wcisnac... ;)

Natalia ma dwie pary bucików, ale nie nosiła ich od dawna, bo one sa takie do leżenia i ew. do wózka, a za ciepło było, żeby w wózku w butkach jeździła. A swoją drogą to chyba się któregoś dnia przejadę do bartka i zobaczę co tam mają.

Teddy ale Prezesa 19 to nie taka sama jak Weronisi ;)

Magdusiek butki koniecznie kupuj z Natalką! Dzieci mają jeszcze stópki nie wykształcone i "na oko" lepiej nie kupować tych do chodzenia!

nie, kochana... 20 to nie taka sama... 19 byla na wcisk... ;)

...teraz jest ponad 13 cm... zmierzylam na spiocha... ;)

Nie no, z nią podjadę, żeby kupić., TYlko myślę czy teraz jeszcze nie będzie jakiś resztek z letniej kolekcji, niekoniecznie mocno odkrytych, ale jednak nie takich jesiennych. Bo jak za chwilę zaczną się te na jesień to coś czuję, że w skarpetkach zacznę ją do piaskownicy i na plac zabaw pusczzać ;)

A ja się witam!
Nareszcie znalazłam odrobinę czasu , nie wiem od czego zacząć. Chyba tak w skrócie - Weronika zaczyna sama chodzić - idzie jej 6 zębów naraz - psoci jak oszalała - waży 10 kg - wymusza wzorowo - tez mamy problemy z przewijaniem , bo spyla gdzie popadnie - remontujemy mieszkanie - staramy się o rodzeństwo już trzeci miesiąc , niestety bez rezultatów - Weronika ma nowy patent na nudę , dokarmia psa chrupkami kukurydzianymi (pies podaje jej łapę) a ona sie śmieje aż echo idzie. Pozdrawiam Was wszystkie.

P.S. Nie wiem kiedy nadrobię zaległości , ale może mi się uda. ;D

reklama
Ale Wero to dziewczynka a ja przy wzroście 178 mam nr nogi 36/37, więc nie ma po mnie ma rozmiar stopy.
Mamy problem ze skarpetkami, wszystkie uciskają nóżki Nisi a nie jest gruba bo waży 8900 tylko to moje dziecko jest po prostu jedyne w swoim rodzaju, same sprzeczności, ale jakie kochane

Do góry