reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Natalia ma dwie pary bucików, ale nie nosiła ich od dawna, bo one sa takie do leżenia i ew. do wózka, a za ciepło było, żeby w wózku w butkach jeździła. A swoją drogą to chyba się któregoś dnia przejadę do bartka i zobaczę co tam mają.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Nie no, z nią podjadę, żeby kupić., TYlko myślę czy teraz jeszcze nie będzie jakiś resztek z letniej kolekcji, niekoniecznie mocno odkrytych, ale jednak nie takich jesiennych. Bo jak za chwilę zaczną się te na jesień to coś czuję, że w skarpetkach zacznę ją do piaskownicy i na plac zabaw pusczzać
A ja się witam!
Nareszcie znalazłam odrobinę czasu , nie wiem od czego zacząć. Chyba tak w skrócie - Weronika zaczyna sama chodzić - idzie jej 6 zębów naraz - psoci jak oszalała - waży 10 kg - wymusza wzorowo - tez mamy problemy z przewijaniem , bo spyla gdzie popadnie - remontujemy mieszkanie - staramy się o rodzeństwo już trzeci miesiąc , niestety bez rezultatów - Weronika ma nowy patent na nudę , dokarmia psa chrupkami kukurydzianymi (pies podaje jej łapę) a ona sie śmieje aż echo idzie. Pozdrawiam Was wszystkie.
P.S. Nie wiem kiedy nadrobię zaległości , ale może mi się uda. ;D
Nareszcie znalazłam odrobinę czasu , nie wiem od czego zacząć. Chyba tak w skrócie - Weronika zaczyna sama chodzić - idzie jej 6 zębów naraz - psoci jak oszalała - waży 10 kg - wymusza wzorowo - tez mamy problemy z przewijaniem , bo spyla gdzie popadnie - remontujemy mieszkanie - staramy się o rodzeństwo już trzeci miesiąc , niestety bez rezultatów - Weronika ma nowy patent na nudę , dokarmia psa chrupkami kukurydzianymi (pies podaje jej łapę) a ona sie śmieje aż echo idzie. Pozdrawiam Was wszystkie.
P.S. Nie wiem kiedy nadrobię zaległości , ale może mi się uda. ;D
reklama
Ale Wero to dziewczynka a ja przy wzroście 178 mam nr nogi 36/37, więc nie ma po mnie ma rozmiar stopy.
Mamy problem ze skarpetkami, wszystkie uciskają nóżki Nisi a nie jest gruba bo waży 8900 tylko to moje dziecko jest po prostu jedyne w swoim rodzaju, same sprzeczności, ale jakie kochane
Mamy problem ze skarpetkami, wszystkie uciskają nóżki Nisi a nie jest gruba bo waży 8900 tylko to moje dziecko jest po prostu jedyne w swoim rodzaju, same sprzeczności, ale jakie kochane