reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Siemka dziewczyny :)
U mnie tak samo jak u Teddy z tym przewijaniem i darciem się w niebogłosy. Uff a myślałam, że tylko ja jestem jakś kiepska w zmienianiu pieluch a to poprostu taki okres u dzieci. U nas pomaga jak zmieniamy pieluszkę na stojąco a Wero ma w rączkach jakąś zabawkę. Te pielucho majtki też nie są za bardzo w naszym przypadku bo zanim podniesie nogę ...

Syla dobrze rozumiem cię ja też mam wyjazd z pracy na jeden dzien do Sopotu na Targi Wellness i Spa i nie będę widziała Wero przez cały dzien. To dopiero 26 sierpnia ale już się trochę martwię jak to będzie i czy ja i Nisia wytrzymamy bez większych krzyków i ściągam mleko na zapas. Przy okazji Magdusiek jeszcze raz OGROMNE DZIĘki za woreczki są bardzo przydatne.

Dziewczyny, bo w H&M wszystkie ubranka szyją dla grubasów. Na Weronisię dobre są ubranka Bobasa, Koala (ze smyka) i takie z Auchana, a te firmowe to z Kappahla czy jakoś tak i C&A niektóre.

ilonak pisze:
Te pielucho majtki też nie są za bardzo w naszym przypadku bo zanim podniesie nogę ...

:D

ja zakladam na lezaco, tylko podciagam jak gacie - znaczy, lapie za pieluche i Prezes wpada dupa gdzie trzeba... szybko i bez poprawiania... ;)

Ilonak - fajne takie targi. O rety, ale na spa mnie naszła ochota :)

Ja zakładam Natalce te pieluchomajtki na stojąco raczej, no, chyba, ze na miescie jestesmy ;)

mi jednak najbardziej pasuja te Little Star, bo one maja szeroka gumke po calosci...
ale te co wczoraj kupilam tez sa oki, bo sa naprawde waskie...  i dlugie przy okazji...
.... no tak jakos beznadziejnie to dziecko mi rosnie, ze akurat teraz prawie nic na nim nie lezy... ;)

jak tylko zaczynam ją kłaść to drze się wniebogłosy dlatego my cały czas ulepszamy technikę zmieniania pieluch na stojąco i z tymi zwykłymim jest szybciej i wygodniej. mam nadzieję, że niedługo jej to przejdzie
Magdusiek nie wiem jeszcze nigdy nie byłam jak wrócę to wstawię jakieś zdfjęcie. A jak ładnie to wszystko wygląda i jakie bajery tam są.

U nas Wero ma nogi na 86 a resztę na 80. Za to stopę ma po tacie bo już normalny rozmiar dla dzieci małych nr 19 a w centymetrach ok 12,5.

reklama
Do góry