reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Siemka dziewczyny :)
U mnie tak samo jak u Teddy z tym przewijaniem i darciem się w niebogłosy. Uff a myślałam, że tylko ja jestem jakś kiepska w zmienianiu pieluch a to poprostu taki okres u dzieci. U nas pomaga jak zmieniamy pieluszkę na stojąco a Wero ma w rączkach jakąś zabawkę. Te pielucho majtki też nie są za bardzo w naszym przypadku bo zanim podniesie nogę ...

Syla dobrze rozumiem cię ja też mam wyjazd z pracy na jeden dzien do Sopotu na Targi Wellness i Spa i nie będę widziała Wero przez cały dzien. To dopiero 26 sierpnia ale już się trochę martwię jak to będzie i czy ja i Nisia wytrzymamy bez większych krzyków i ściągam mleko na zapas. Przy okazji Magdusiek jeszcze raz OGROMNE DZIĘki za woreczki są bardzo przydatne.

Dziewczyny, bo w H&M wszystkie ubranka szyją dla grubasów. Na Weronisię dobre są ubranka Bobasa, Koala (ze smyka) i takie z Auchana, a te firmowe to z Kappahla czy jakoś tak i C&A niektóre.

ilonak pisze:
Te pielucho majtki też nie są za bardzo w naszym przypadku bo zanim podniesie nogę ...

:D

ja zakladam na lezaco, tylko podciagam jak gacie - znaczy, lapie za pieluche i Prezes wpada dupa gdzie trzeba... szybko i bez poprawiania... ;)

Ilonak - fajne takie targi. O rety, ale na spa mnie naszła ochota :)

Ja zakładam Natalce te pieluchomajtki na stojąco raczej, no, chyba, ze na miescie jestesmy ;)

mi jednak najbardziej pasuja te Little Star, bo one maja szeroka gumke po calosci...
ale te co wczoraj kupilam tez sa oki, bo sa naprawde waskie...  i dlugie przy okazji...
.... no tak jakos beznadziejnie to dziecko mi rosnie, ze akurat teraz prawie nic na nim nie lezy... ;)

jak tylko zaczynam ją kłaść to drze się wniebogłosy dlatego my cały czas ulepszamy technikę zmieniania pieluch na stojąco i z tymi zwykłymim jest szybciej i wygodniej. mam nadzieję, że niedługo jej to przejdzie
Magdusiek nie wiem jeszcze nigdy nie byłam jak wrócę to wstawię jakieś zdfjęcie. A jak ładnie to wszystko wygląda i jakie bajery tam są.

U nas Wero ma nogi na 86 a resztę na 80. Za to stopę ma po tacie bo już normalny rozmiar dla dzieci małych nr 19 a w centymetrach ok 12,5.

reklama
Do góry