reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Orzeszku, ja wiem ale tatusiek i tak ją widzi częściej niż ja :)
Zmartwienie mam z powodu karmienia, które pozostało tylko w nocy a jak w nocy jej nie będzie to.....i tak juz to bardzo licho wygląda.

reklama
Syla o rehabilitacji napisałam w "aktywnych dzieciach" ;) A karmieniem kochana nie przejmuj się! Ty kończysz, bo tak Wam się ułożyło, a ja cały czas myślę o odstawieniu ... nasze dzieci są już duże!
Syluś ja baaardzo Cię podziwiam, że tak długo karmisz!!

Cześć dziewczęta!
Kiedy ja to nadrobię!!!!!!! Od piątku nie zaglądałam, goście, goście - nie było nawet kiedy. A za chwilę jedziemy do moich rodziców i wracamy w niedzielę. Będę chyba dzień i noc siedzieć na bb, żeby wszystko nadgonić. Trzymajcie się ciepło (nie za gorąco ;)) całuski dla bejbików. Pa pa

Doxa pisze:
A spodnie z H&M na bank będą za szerokie, nawet jak do nich dorośnie!

o nie kochana, spodenki z HM to ja mam z trokiem.. ;)

a w ogole to bylismy dzis u kolezanek... jednej mojej i drugiej Krystiana - o pol roczku starszej... a ze starsza, to i bardziej doswiadczona... bylo wspolne jedzenie skorki od chleba, a ze kolezanka tuz po drzemce i niekompletnie ubrana, to cala scena wygladala jak rodem z 9 i 1/2 tygodnia... ;)

potem wrzuce fotke... ;)

Teddy, a jak te pieluchy huggiesa? Ja uch chyba nigdzie nie widziałam, tylko takie pull ups widziałam, w wersji dla chłopców i w wersji dla dziewczynek.
Jeśli NAtalce nie wyjda szybko te zeby to ja odpadnę, dzisiaj w ciągu dnia spała pół godziny, poszłyśmy na spacer - nie zasnęła wcale, w domu po walce poszła spać na jakieś 45 minut,a i tak w trakcie się budziła. Zmęczona jestem i już nie mam pomysłu jak jej pomóc.

pieluchy bomba... sa lepsze od Pampersa bo oprocz tego, ze sa majtkowate to maja rzepy, i da sie je zwezic na cienka dupke... :)

...ale sa tez drozsze....

reklama
Teddy ale się ubawiłam :laugh: :laugh: :laugh: Super zdjęcia! A jakie extra spodnie ma Prezes!!! Gdzie kupiłaś i za ile? ;)

Vertigo Antosia świetna! To zdjęcie czarno-białe do ramki się kwalifikuje!!

Do góry