reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Orzeszku, ja wiem ale tatusiek i tak ją widzi częściej niż ja :)
Zmartwienie mam z powodu karmienia, które pozostało tylko w nocy a jak w nocy jej nie będzie to.....i tak juz to bardzo licho wygląda.

reklama
Syla o rehabilitacji napisałam w "aktywnych dzieciach" ;) A karmieniem kochana nie przejmuj się! Ty kończysz, bo tak Wam się ułożyło, a ja cały czas myślę o odstawieniu ... nasze dzieci są już duże!
Syluś ja baaardzo Cię podziwiam, że tak długo karmisz!!

Cześć dziewczęta!
Kiedy ja to nadrobię!!!!!!! Od piątku nie zaglądałam, goście, goście - nie było nawet kiedy. A za chwilę jedziemy do moich rodziców i wracamy w niedzielę. Będę chyba dzień i noc siedzieć na bb, żeby wszystko nadgonić. Trzymajcie się ciepło (nie za gorąco ;)) całuski dla bejbików. Pa pa

Doxa pisze:
A spodnie z H&M na bank będą za szerokie, nawet jak do nich dorośnie!

o nie kochana, spodenki z HM to ja mam z trokiem.. ;)

a w ogole to bylismy dzis u kolezanek... jednej mojej i drugiej Krystiana - o pol roczku starszej... a ze starsza, to i bardziej doswiadczona... bylo wspolne jedzenie skorki od chleba, a ze kolezanka tuz po drzemce i niekompletnie ubrana, to cala scena wygladala jak rodem z 9 i 1/2 tygodnia... ;)

potem wrzuce fotke... ;)

Teddy, a jak te pieluchy huggiesa? Ja uch chyba nigdzie nie widziałam, tylko takie pull ups widziałam, w wersji dla chłopców i w wersji dla dziewczynek.
Jeśli NAtalce nie wyjda szybko te zeby to ja odpadnę, dzisiaj w ciągu dnia spała pół godziny, poszłyśmy na spacer - nie zasnęła wcale, w domu po walce poszła spać na jakieś 45 minut,a i tak w trakcie się budziła. Zmęczona jestem i już nie mam pomysłu jak jej pomóc.

pieluchy bomba... sa lepsze od Pampersa bo oprocz tego, ze sa majtkowate to maja rzepy, i da sie je zwezic na cienka dupke... :)

...ale sa tez drozsze....

reklama
Teddy ale się ubawiłam :laugh: :laugh: :laugh: Super zdjęcia! A jakie extra spodnie ma Prezes!!! Gdzie kupiłaś i za ile? ;)

Vertigo Antosia świetna! To zdjęcie czarno-białe do ramki się kwalifikuje!!

Do góry