reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

cholercia... problem mam z portkami dla Prezesa...
...bo on w dupie straszny cienias jest, a prawie wszystko co robia dla chlopcow to szerokie i krotkie...
latam teraz po allegro i szukam mu jakich spodenek dlugich tak "na teraz" i w tych chlopiecych to bida straszna... dziewczecych jest w takich wymiarach na peczki... ::)

jak on dalej taki bedzie to te co mu w HM kupilam to na trzecie urodziny zalozy... ;)

reklama
Teddy, Jarrela u nas to samo. Przy przewijaniu Natka spyla z gołym tyłkiem z przewijaka. Mnie jakoś się udaje ją okiełznać (najczęściej daję jej pudełko chusteczek lub paczkę z wacikami) ale tato kompletnie sobie nie radzi ;) zawsze kiedy ją przewija słyszę "Kochanie choć ty ją zapnij bo tobie lepiej wychodzi" ;D...
Też zamierzam wypróbować nastepne huggiesy i pampersy ale póki co muszę zużyć super flexy. Tato zrobił zapas i kupił 5 mega paczek. ;D Niedawno zaczęliśmy 3cią.

Hihi, ja teraz nie kupuję na zapas, bo już mam zapas do oddania dla małej Poli ;)
Z tym uciekaniem to sobie czasem radzę, a czasem nie, zwykle w innymmiejscu niż dom NAtalkę łatwiej przewinąc, bo ma nowe rzeczy wokół i spokojnie ogląda.
Ale też to różnie bywa, wczoraj moja mama ją przewijała, a ja w tym czasie nadrabiałam gotowanie,s przątanie itd i nagle dobiegło mmnie z sypialni "kurcze, no nie mogę, majtkową pieluchę dostaniesz, bo takiej normalnej to babcia ci nie zaponie wiercipięto" - wi ęc coś w tym jest.

A dzisiaj Natalka chyba postanowiła zrezygnować z porannej drzemki, zdjęła przybornik z łózeczka, ukradła go do środka łózeczka, wywaliła pieluchy i zabawa gotowa.

z tym przewijaniem w innym miejscu to sie zgadza... ale nie bede specjalnie na dwor wychodzic, zeby mu pieluche zmienic... ;)

U nas własnie był kurier z nowym fotelikiem, tak mnie tknęło dzis rano, ze powinnam miec pieniądze :)
A Natalka dalej nie spi....

Witajcie,

Ilonak, Iga kurczowo się nie trzyma, ale rano ledwo się moge ruszać, bo jak tylko jej znikam z oczu lub nachylam nad kojcem, coby ją tam włozyć to od razu ryk.
...a patentu na znalezienie więcej czasu nie mam, bo i tego czasu również niet. :) Powiem więcej, zaczynam chodzić na rzęsach, rano to chyba po kilka razy albo wyłączam drzemkę albo zrywam się i szukam Igi, coby znowu z łóżka nie spadła, bo mama wzięła ją do siebie i przysnęła.
Zaglądaj częściej.

Kurczę, niby staram się codziennie luknąć co u Was, ale chyba jestem do tyłu :(

Magdusiek, jaki fotelik? Czy przypadkiem jakiś czas temu nie kupowałaś?

Efunia, Jarrela? Jakieś spotkanko? Też mi coś umknęło?

...a Magdeczkę to pamiętam, a i owszem. No to gratulacje dla Magdeczki.
Ciekawe kto następny :laugh:

W czwartek Andrzej musi wyjechać i musi zabrać Igę ze sobą...i wcale mi się to nie podoba :( w ogóle jej nie będę widzieć przez dobę. To jest wszystko o kant du.. potłuc. :mad:

Witajcie!

My z pieluchą w miarę sobie radzimy ... zazwyczaj daję mu coś do rąk z koszycza z przyborami pielęgnacyjnymi ... ale czasami to mu zapinam rzepy jak leży na brzuchu ::) :laugh:

Patka super że Dawidek już zdrowy!! Uściski dla niego!

Teddy ja mam z Olim dokładnie to samo! Wszystkie spodnie/spodenki spadają mu z tyłka ... jak się czołga to spodnie zostają a Oli idzie dalej ;) Pozostaje Ci robienie zaszewek! A spodnie z H&M na bank będą za szerokie, nawet jak do nich dorośnie!

hej a o czym Wy tu dzisiaj gadacie?

Fotelik Magdusiek, przeciez Ty juz kupilas fotelik, potrzebujesz do drugirgo samochodu? moze zerkne do wlasciwego watku to cos tam bedzie ;)

Sylus Tatusiowie tez kochaja coreczki nad wszystko i im tez sie nalezy nawet cala doba z nimi ;) pomysl ile radocsi bedzie mial Andrzej ;)

ide poczytac co dalej

reklama
Do góry