reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cholercia... problem mam z portkami dla Prezesa...
...bo on w dupie straszny cienias jest, a prawie wszystko co robia dla chlopcow to szerokie i krotkie...
latam teraz po allegro i szukam mu jakich spodenek dlugich tak "na teraz" i w tych chlopiecych to bida straszna... dziewczecych jest w takich wymiarach na peczki... ::)

jak on dalej taki bedzie to te co mu w HM kupilam to na trzecie urodziny zalozy... ;)

reklama
Teddy, Jarrela u nas to samo. Przy przewijaniu Natka spyla z gołym tyłkiem z przewijaka. Mnie jakoś się udaje ją okiełznać (najczęściej daję jej pudełko chusteczek lub paczkę z wacikami) ale tato kompletnie sobie nie radzi ;) zawsze kiedy ją przewija słyszę "Kochanie choć ty ją zapnij bo tobie lepiej wychodzi" ;D...
Też zamierzam wypróbować nastepne huggiesy i pampersy ale póki co muszę zużyć super flexy. Tato zrobił zapas i kupił 5 mega paczek. ;D Niedawno zaczęliśmy 3cią.

Hihi, ja teraz nie kupuję na zapas, bo już mam zapas do oddania dla małej Poli ;)
Z tym uciekaniem to sobie czasem radzę, a czasem nie, zwykle w innymmiejscu niż dom NAtalkę łatwiej przewinąc, bo ma nowe rzeczy wokół i spokojnie ogląda.
Ale też to różnie bywa, wczoraj moja mama ją przewijała, a ja w tym czasie nadrabiałam gotowanie,s przątanie itd i nagle dobiegło mmnie z sypialni "kurcze, no nie mogę, majtkową pieluchę dostaniesz, bo takiej normalnej to babcia ci nie zaponie wiercipięto" - wi ęc coś w tym jest.

A dzisiaj Natalka chyba postanowiła zrezygnować z porannej drzemki, zdjęła przybornik z łózeczka, ukradła go do środka łózeczka, wywaliła pieluchy i zabawa gotowa.

z tym przewijaniem w innym miejscu to sie zgadza... ale nie bede specjalnie na dwor wychodzic, zeby mu pieluche zmienic... ;)

U nas własnie był kurier z nowym fotelikiem, tak mnie tknęło dzis rano, ze powinnam miec pieniądze :)
A Natalka dalej nie spi....

Witajcie,

Ilonak, Iga kurczowo się nie trzyma, ale rano ledwo się moge ruszać, bo jak tylko jej znikam z oczu lub nachylam nad kojcem, coby ją tam włozyć to od razu ryk.
...a patentu na znalezienie więcej czasu nie mam, bo i tego czasu również niet. :) Powiem więcej, zaczynam chodzić na rzęsach, rano to chyba po kilka razy albo wyłączam drzemkę albo zrywam się i szukam Igi, coby znowu z łóżka nie spadła, bo mama wzięła ją do siebie i przysnęła.
Zaglądaj częściej.

Kurczę, niby staram się codziennie luknąć co u Was, ale chyba jestem do tyłu :(

Magdusiek, jaki fotelik? Czy przypadkiem jakiś czas temu nie kupowałaś?

Efunia, Jarrela? Jakieś spotkanko? Też mi coś umknęło?

...a Magdeczkę to pamiętam, a i owszem. No to gratulacje dla Magdeczki.
Ciekawe kto następny :laugh:

W czwartek Andrzej musi wyjechać i musi zabrać Igę ze sobą...i wcale mi się to nie podoba :( w ogóle jej nie będę widzieć przez dobę. To jest wszystko o kant du.. potłuc. :mad:

Witajcie!

My z pieluchą w miarę sobie radzimy ... zazwyczaj daję mu coś do rąk z koszycza z przyborami pielęgnacyjnymi ... ale czasami to mu zapinam rzepy jak leży na brzuchu ::) :laugh:

Patka super że Dawidek już zdrowy!! Uściski dla niego!

Teddy ja mam z Olim dokładnie to samo! Wszystkie spodnie/spodenki spadają mu z tyłka ... jak się czołga to spodnie zostają a Oli idzie dalej ;) Pozostaje Ci robienie zaszewek! A spodnie z H&M na bank będą za szerokie, nawet jak do nich dorośnie!

hej a o czym Wy tu dzisiaj gadacie?

Fotelik Magdusiek, przeciez Ty juz kupilas fotelik, potrzebujesz do drugirgo samochodu? moze zerkne do wlasciwego watku to cos tam bedzie ;)

Sylus Tatusiowie tez kochaja coreczki nad wszystko i im tez sie nalezy nawet cala doba z nimi ;) pomysl ile radocsi bedzie mial Andrzej ;)

ide poczytac co dalej

reklama
Do góry