reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

No nie a ja właśnie zasiadłam (bo małż sie myje, inaczej by mi nie pozwolił ;D)

Pochwale się tylko Wam że z uszami u Dawiego wszystko w jak najlepszym porządku, zreszta całe choróbsko już sobie na szczęście poszło (tfu tfu - odpukać ;D)
Dawi dostał nową zabawke (od cioć z pracy taty) a ja mając tylko pół godziny na obejście Garerii Mokotów zdążyłam sweterek sobie kupić ;D (dodam tylko że z Dawim byłam ;D ) To co by było gdybym więcej czasu miała ::) ;D

reklama
a ja skonczyłam pakowanie i idę spać :)

dobranoc kobietki i bobasy tez :)

patka cmoknij dawidka od nas zeby juz nie chorował :)

czesc!

pada! pada! pada! ;D ;D ;D

patka to super!

efunia, jarrela, milego!

a u nas lipa: tata w pracy... a tak fajnie bylo jak mial urlop... :-[

aaale ze mnie wyrodna matka... od rana sie pastwie nad dzieckiem... ::)

a to przewijanie, ktorego Krystian nienawidzi a ja teraz juz tez... potem tu nie wolno, tam nie wolno... kabelkow nie, na balkon nie, krzeslo obrotowe nie, skrzynia od lozka nie... przy sprzaczce od Kamila paska juz odpuscilam... ale prawie krzyknelam na niego jak mi z zasrana dupa uciekal... ::)

Dziendoberek wszystkim mamuska

Teddy ja mam to samo z Wiktoria tego nie wolo tego nie ruszaj w koncu przytulila sie do cycusi possala i zasnela moze pospi troszke bo w nocy marudzila

Bry dziewczyny :)

Ja to jeszcze na chwilę luknę na bb.. kawke spokojnie wypije. Dzięki dziewczyny - no mam nadzieję, że z Efunią czas spędzimy dobrze - oby pogoda była ;)

Teddy
mi to już się nie chce gadać nie wolno ::) Jedyne w domu czego nie wolno to matki okularów - ale i tak dziecko respektu żadnego nie wykazuje ;D A uciekanie z gołą d.. to standard :laugh:

Dzień dobry, cześć i czołem... :)

Patka super że z Dawidkiem wszystko ok :) To jak długo ma jeszcze ta kwarantanna być? Bo mi sie już nie chce samej spacerować. ;)

Efunia, Jarrela ale super macie. :) Udanego wyjazdu i pieknej pogody :)

reklama
Jarrelka... samo to ze ucieka, to nic... on sie przy tym drze jakbym mu niewiadomo jaka krzywde robila i wije sie jak piskorz...
...cos okropnego...
kupilam wczoraj Let's go Pampersa i Convertibles Huggiesa (zobaczymy co lepsze) i najwizej bedzie czesciej w tym poginal...
bo ja to jeszcze jakos daje rade go przewijac, ale Kamil kompletnie sobie nie radzi...

Do góry