reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Ale tu pusto.
Mala spi a ja znowu piwko popijam. Jakos pic mi sie chce. :)
Zaraz film bedziemy ogladac, pranko sie suszy. Poodkurzam jutro.
Kumpela ma jutro wpasc, moze na plaze pojedziemy jak bedzie ladnie.
Milego wieczora i nocki.

Siemka mamusie!
KASZU jeszcze raz GRATULACJE!!
Długo tu nie zaglądałam, ale jakoś nie maiłam siły przez te upały po pracy zajmowanie się Nisią (przyjemne) a potem jak ją usypiam to i ja przy okazji walę w kimkę.
Mamusie pracujące jak wy dajecie sobie radę i skąd bierzecie siły na to wszystko? Poproszę o jakiś patent.
Syla czy Twoja Iga też kurczowo Ciebie trzyma rękami i nogami i nie chce się odkleić jak jest zbliża się czas wyjścia do pracy? Jest mi strasznie ciężko wtedy i mam doła przez dłuższy czas.

W week sobie nadrobie czytanie bb, bo dziś to musiałabym siedzieć pewnie do jutra albo dłużej.
Super zdjęcia dzieciaczków u wszystkich są pozmieniane (chyba Natalka ma to samo zdjęcie od dłuższego czasu i Olik Doxy). Dziciaczki duże i ślicznusie, dziewczynki jak laleczki a chłopcy przystojniaczki pierwsza klasa, a Tymek Efci wygląda bombowo w tych okularkach!

Ja też weszłam, Natalia śmieje się w łózeczku, Kamil wócił zanim zasnęła i po spaniu :(
Teddy - Magdeczka pisała na październiku, nie pamiętasz??

Uciekam spać. Jutro rano podjedziemy do laboratorium (o ile uda nam się pobrać mocz Olisiowi ::)), a potem do CZD na rehabilitację!

DOBRANOC wszystkim!

reklama
Ja póki co spać nie idę ale zmykam od kompa bo znów mnie plecy bolą :( Idę się kąpać a potem wyciągnąć z książką na kanapie. ;D
Więc: Na razie kobietki :)
i być może Dobranoc :)

Do góry