reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ale tu pusto.
Mala spi a ja znowu piwko popijam. Jakos pic mi sie chce. :)
Zaraz film bedziemy ogladac, pranko sie suszy. Poodkurzam jutro.
Kumpela ma jutro wpasc, moze na plaze pojedziemy jak bedzie ladnie.
Milego wieczora i nocki.

Siemka mamusie!
KASZU jeszcze raz GRATULACJE!!
Długo tu nie zaglądałam, ale jakoś nie maiłam siły przez te upały po pracy zajmowanie się Nisią (przyjemne) a potem jak ją usypiam to i ja przy okazji walę w kimkę.
Mamusie pracujące jak wy dajecie sobie radę i skąd bierzecie siły na to wszystko? Poproszę o jakiś patent.
Syla czy Twoja Iga też kurczowo Ciebie trzyma rękami i nogami i nie chce się odkleić jak jest zbliża się czas wyjścia do pracy? Jest mi strasznie ciężko wtedy i mam doła przez dłuższy czas.

W week sobie nadrobie czytanie bb, bo dziś to musiałabym siedzieć pewnie do jutra albo dłużej.
Super zdjęcia dzieciaczków u wszystkich są pozmieniane (chyba Natalka ma to samo zdjęcie od dłuższego czasu i Olik Doxy). Dziciaczki duże i ślicznusie, dziewczynki jak laleczki a chłopcy przystojniaczki pierwsza klasa, a Tymek Efci wygląda bombowo w tych okularkach!

Ja też weszłam, Natalia śmieje się w łózeczku, Kamil wócił zanim zasnęła i po spaniu :(
Teddy - Magdeczka pisała na październiku, nie pamiętasz??

Uciekam spać. Jutro rano podjedziemy do laboratorium (o ile uda nam się pobrać mocz Olisiowi ::)), a potem do CZD na rehabilitację!

DOBRANOC wszystkim!

reklama
Ja póki co spać nie idę ale zmykam od kompa bo znów mnie plecy bolą :( Idę się kąpać a potem wyciągnąć z książką na kanapie. ;D
Więc: Na razie kobietki :)
i być może Dobranoc :)

Do góry