reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Nic już nie kumam, myslałam, że Teddy po tę lalkę jedzie, a z tego co widze to chyba niekoniecznie po lalkę pojechała.
A Kamilowi coś kupiłaś łobuziaro?

wez no przestan... na siebie to ja caly lipiec wydawalam... roczny limit przekroczylam jak nic... ;)
...a poza tym przeciez torbe kupilam... ;)

Prezesowi porciachy w Mothercare, dlugie, ale rozmiarowo takie na teraz, bo nie ma... a tamte na 86 to dopiero chyba na zime zalozy... ::)

...no i full zabawek dostal, bo ostatnie co mu kupowalam to przed wyjazdem... itrzeba bylo nadrobic... ::)

Cały lipiec, dobre sobie :) Pół lipca na wsi siedziała to nawydawała jak diabli ;D

Te zabawki pokaż, bo ciekawa jestem straszliwie ;)

taaaa... na wsi... kiedy ja pierwszego wrocilam... ::)
z Wami pol lipca siedzialam, a drugie pol zakupy robilam... ;)

ide do odpowiedniego watku wklejac... ;)

Witajcie!

Tak od rana to lało (przez ten deszcz odcięli mi neta!) a teraz parówa straszna :(

jarrela pisze:
Czyta ktoś bajki na dobranoc?

Jak Magdusiek napisała my już czytamy! :) I to od dawna!!! Kąpiel, karmionko, do łóżeczka, tatuś siada i czyta a Oli buszuje po łóżeczku ;)  Tak się już w to wciągnął, że sam się domaga!
Któregoś dnia tata został dłużej w pracy, więc ja Olinka kąpałam i kładłam spać ... po włożeniu do łóżeczka zaczął marudzić ... a jak tylko wzięłam ksążkę do ręki i przeczytałam tytuł rozdziału - jenowyrazowy! - od razu się uśmiechnął i leniwie rozłożył :)

Teddy no nieźle, nieźle ... jakie to zabawki kupiłaś?

Efunia, Jarrela fajnie macie!!

hej :)
ja jeszcze nie zaczełam sie pakować... no nic. jakoś mam nadzieję dziś skoncze. tylko ze czesc rzeczy jeszcze wilgota na balkonie wisi ;)

doxa ja tez sie ciesze :) jarrela to zawsze ma fajnie bo mieszka w takim pieknym miejscu :)

u nas gorąco cały dzień.

reklama
Do góry