reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
trzeci dzien bez smoka minal... :)
i jeszcze zeba mamy...

w drodze powrotnej z lasu Prezes mi marudzil w wozku, jechalismy po naslonecznionej stronie, a on juz chyba niezle zdretwial... ;)
wiec go wzielam na kolana... daaawno moje dziecko nie bylo tak zadowolone... dziwil sie samochodom, grzebal w damskiej torebce i lizal matke gdzie sie dalo... ;)

czółko babeczki :)

jutro tropicana ma być u nas. ohyda :mad:

my do gniewu na zamek się wybieramy pokazać tymkowi rycerzy :laugh: ale jak będzie rzeczywiście grubo ponad 30 stopni to pewno nad jezioro pojedziemy i tyle...

strasznie dużo naprodukowałyście ;) a ja nie mam czasu nadrabiać bo jaśko rysuje i wciąz mnie od kompa wygania. brzyyydal :p

dobry wieczór

Efunia ale ładne zdjęcia Tymka !

młody śpi, starszy jak zwykle w weekend u babci :) Teddy super, że tak gładko z tym smokiem idzie - oby tak dalej !!

pisałam wam, że moja przyjaciółka urodziła synka - niestety okazało się, że mały zaraził sie od niej paciorkowcem (ona nie miała żadnych objawów, wyszło w posiewie) no i teraz maluszek dostaje dwa antybiotyki - bardzo się martwimy - mam nadzieję, że wszystko będzie ok

Dobrywiczor.
Dzionek minal spokojnie. Mezus pojechal sie skapac ze szwagrem puzniej przyjda na film.
Olivcia lobuzowala na dzialce z kuzynka. Ale papuga, tylko co Felicja cos zrobila to ona to samo. Najlepiej mi sie podoba jak wacha kwiatki, tak fajnie nocek zadziera i sie krzywi. Nawet te w ksiazce chce wachac ::) :D
Mam nadzieje, ze jutro nie bedzie padac. Chociaz juz nie chuc ze padalo.
Efunia super zdiatka.
Syla a ty czasem nie zrzucilas pare kilo?
Powiedzcie mi dziewczyny.....czy w Polsce to jakas nowa moda zeby chrzcic dzieci w "starszym wieku"????
Mala padla w samochodzie, ciekawe o ktorej sie dzisiaj obudzi??
Pa

Nareszcie weekend !
Alunia  - duże buziaczki dla Viki !!! Będzie dobrze !

Efunia  - ładną tą galeryjkę stworzyłaś !

Teddy - gratulacje dla Krystiego. Trzy dni bez smoka to ogromny wyczyn :-) Trzymamy kciuki za powodzenie odwyku :-)

Patka - kupiliśmy Tymeczkoi rowerek i po dokładnym obejrzeniu stwierdzam, że mamy ten sam model UFO co Dawidos - jedynie kolor inny :-)

reklama
weekend sie zaczal a ja zla bo moj maz zostal sobie na grillu na firmie a Wiki zaczela marudzic
wlasnie zasnela tzn 5 min temu

Do góry