reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
trzeci dzien bez smoka minal... :)
i jeszcze zeba mamy...

w drodze powrotnej z lasu Prezes mi marudzil w wozku, jechalismy po naslonecznionej stronie, a on juz chyba niezle zdretwial... ;)
wiec go wzielam na kolana... daaawno moje dziecko nie bylo tak zadowolone... dziwil sie samochodom, grzebal w damskiej torebce i lizal matke gdzie sie dalo... ;)

czółko babeczki :)

jutro tropicana ma być u nas. ohyda :mad:

my do gniewu na zamek się wybieramy pokazać tymkowi rycerzy :laugh: ale jak będzie rzeczywiście grubo ponad 30 stopni to pewno nad jezioro pojedziemy i tyle...

strasznie dużo naprodukowałyście ;) a ja nie mam czasu nadrabiać bo jaśko rysuje i wciąz mnie od kompa wygania. brzyyydal :p

dobry wieczór

Efunia ale ładne zdjęcia Tymka !

młody śpi, starszy jak zwykle w weekend u babci :) Teddy super, że tak gładko z tym smokiem idzie - oby tak dalej !!

pisałam wam, że moja przyjaciółka urodziła synka - niestety okazało się, że mały zaraził sie od niej paciorkowcem (ona nie miała żadnych objawów, wyszło w posiewie) no i teraz maluszek dostaje dwa antybiotyki - bardzo się martwimy - mam nadzieję, że wszystko będzie ok

Dobrywiczor.
Dzionek minal spokojnie. Mezus pojechal sie skapac ze szwagrem puzniej przyjda na film.
Olivcia lobuzowala na dzialce z kuzynka. Ale papuga, tylko co Felicja cos zrobila to ona to samo. Najlepiej mi sie podoba jak wacha kwiatki, tak fajnie nocek zadziera i sie krzywi. Nawet te w ksiazce chce wachac ::) :D
Mam nadzieje, ze jutro nie bedzie padac. Chociaz juz nie chuc ze padalo.
Efunia super zdiatka.
Syla a ty czasem nie zrzucilas pare kilo?
Powiedzcie mi dziewczyny.....czy w Polsce to jakas nowa moda zeby chrzcic dzieci w "starszym wieku"????
Mala padla w samochodzie, ciekawe o ktorej sie dzisiaj obudzi??
Pa

Nareszcie weekend !
Alunia  - duże buziaczki dla Viki !!! Będzie dobrze !

Efunia  - ładną tą galeryjkę stworzyłaś !

Teddy - gratulacje dla Krystiego. Trzy dni bez smoka to ogromny wyczyn :-) Trzymamy kciuki za powodzenie odwyku :-)

Patka - kupiliśmy Tymeczkoi rowerek i po dokładnym obejrzeniu stwierdzam, że mamy ten sam model UFO co Dawidos - jedynie kolor inny :-)

reklama
weekend sie zaczal a ja zla bo moj maz zostal sobie na grillu na firmie a Wiki zaczela marudzic
wlasnie zasnela tzn 5 min temu

Do góry