reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

U mnie nie. :laugh: Tylko tak pomyślałam, czy dla Prezesa to nie jest za daleko?? A jak trafisz na taki jakiś solaris nieklimatyzowany, bezokienny to w taki upał czy to nie jest zbyt męczące? Teddy, co?

reklama
drzewko, a mnie sie nie martw... ;)

Prezes uwielbia autobusy.... ja jade od petli, wiec tez bede miec wygodnie... :)

Witam!
Chciałam sie pochwalic choc nie wiem czy nie za wczesnie. Wczoraj Tomek nie spal drugi raz w dzien wiec jak padl o 21 to obudzil sie na jedzenie dopiero o 6!!!!!!!!! Czyli jak potrafi to juz nie ma szans napewno go odzwyczajam od mleka. Nawet nie macie pojecia jak sie wyspalam przez to ze nie bylo pobudek. Jejku oby tak dalej.

hej dziewczyny

dzisiaj i ja jestem wyspana - młody obudził sie tylko raz, spał do 7 a potem małż przejął go jeszcze na godzinkę :)

Patunia uważaj na woreczki na siuśki - u nas bardzo zafałszowały wynik, wyszło, że Igo ma zakażenie układu moczowego i wet kazał podać antybiotyk - zadzwoniłam jednak do nefrologa, który kazał powtórzyć badanie moczu (do POJEMNIKA) i okazło się, że wszystko jest ok - woreczki bardzo łatwo zabrudzić np. podczas zdejmowania i wytarczy odrobina zanieczyszczenia i w wyniku może wyjść bakteria - a w ogóle to buzaiki dla Dawida :)

rozwaliła mnie Olivaka z arbuzem - cudo :laugh: :laugh:

a propos smoczków i innych ciumkaczy - starszy synek ssał pierś ponad dwa lata a smoka 2,5 - napierw odstawiłam cycka (smoczek bardzo nam wtedy pomógł ) a potem wzięłam się za smoka - małe dzieci pewnie lepiej znoszą odstawienie ale większemu łatwiej wytłumaczyć - powiedziałam mu, że jest juz duży i pora smoka się pozbyć - troszkę pojęczał, ale zrozumiał - ze zgryzem z powodu smoka nigdy nie mieliśmy problemów - ale lepiej chyba zacząć wczesniej odstawinie - Igo smoka nie ma, ale za to cycek do usypiania i spanie z nami - muszę się za to zabarać :-[

witam! ja tez moge dołączyć do wyspanych mam - a to dlatego ze spaliśmy do 8 ( zwykle spimy nie dłużej niż do 6) - naturalnie z przerwami cycowymi.
Jazz u mnie tez spanie jak u ciebie z Ignasiem, zastanawiam się cały czas nad odzwyczajaniem go od spania z nami ale na dobre zaczne po roczku, bo wtedy planuje kończyć karmienie piersią.

Witam witam.
Dzisiaj juz dobrze klawisze widze ;D :D
Dzisiaj w nocy bylam twarda i jak Olivcia obudzila sie o kolo 00.00 to ja nie wzielam do lozka. Biedulka plakala ponad godzine, ale puzniej spala do 5. Mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie lepiej. Chce ja oduczyc od tej pobudki i karmienia o 00.00. Juz kiedys spala ladnie do 5, po tej Polsce sie wszystko pokickala.
Duzo zdrowka dla Dawidka.
Fajnie i sie ciesze, ze wam sie podobaja zdiatka z arbuzem.
Olivi kuzynka ma 2,5 roku i bez smoka ani rusz. A jak mowia, ze nie ma to placz w trzy glosy. Takiej nie idzie wytlumaczyc. Ja mysle, czym predzej tym lepiej.
Myslalam, ze se poleze na plazy tylkiem, a tu deszcz od rana pada :p :(
Ide poczytac i obiadek Olivci zrobic.
Pa

Hej hej ja też sie w miarę wyspałam, bo pobudki były tylko 2 :)

Jazz właśnie wyniki moczu troszkę nie teges (ale bakterii nie ma) za to pani Wet stwierdziła że to może być przez temperaturę i kazała powtórzyć badanie jak choróbsko minie tak na wszelki wypadek

Drzewko własnie nasza pani Wet też nie twierdzi na 100% że to trzydniówa, każe go obserwować, w razie jakiejś wysypki przy temperaturze od razu do szpitala na izbe przyjęć.

reklama
Do góry