reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Jarrela tak, i prawdopodobnie jest to trzydnówka.
Jutro jeszcze raz idę do lekarza, ale jutro się nie okaże bo jeśli wywalą sie krosty to najwcześniej w sobotę :( No tylko bedą wyniki moczu - więc tylko ew wykluczenie czegos innego

Patka duużo zdrówka dla Dawidosa. I oby jak najszybciej mineło.

Ja zmykam spać.. bo jutro będę znowu nieprzytomna ::)
Dobranoc

Dzień dobry,
ja w sumie tez się wyspałam, Natalia ico prawdadzie spac w okolicy północy, ale za to w nocy znów była tylko jedna pobudka, wiec ok.
Patka - współczuję, mam nadzieję, ze juz po wszystkim.

Witajcie! Patka i jak dzisiaj, lepiej? My też przechodizlismy taką "trzydniówkę" ale okazało się że to był jednak ząbek. Dzieci w tym wieku dostaja podobno często nagle wysokiej temperatury, nie wiadomo dlaczego. Jednak człowiek zawsze ma stracha że coś przeoczy, niedopilnuje. Taki nowy rodzaj odpowiedzialności - za drugiego człowieka, nie? Dużo zdrówka :)

Teddy to co dzisiaj spacerek?? :) Idę podgonić robotkę

reklama
Do góry