reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Magdusiek ja czasami zastanawiam się skąd Natalka ma tyle werwy.... Kama o 19 jest spiąca.. o 20 nieprzytomna ze zmęczenia.. nie potrafię sobie wyobrazić jej nawet bawiącej się o 23, a co dopiero z uśmiechem ::)

reklama
no byl niezly... ale jak zobaczyl ze nikt sie z nim nie bawi to przysiadl... i ziewa... widac jeszcze sie ludzi, ze nie wszystko stracone... ;)

..."Magde M" oglada przez kraty...

A tak swoją drogą ja go chyba nigdy nie widziałam rechoczącego się. Raz widziałam jak się śmial :) Widoczmnie ta Magda M go tak ubawiła.

jak bedzieny kiedys w malym gronie i w spokojnej atmosferze, to Ci pokaze, jak on sie rechocze... :)

My właśnie wróciliśmy z grilo-ogniska od sąsiadów :)  Znowu było kilkanaście osób ... popili i zaczęli śpiewać przy gitarze, no to Oli się obudził ... i musieliśmy wracać. Ale kochane maleństwo w ogóle nie płakał, tylko przyglądał się gościom i ognisku ...

Aaaa z nowości ... teraz na wakacje przyjechała do rodziców młoda mama z 2,5 letnią Tessą, na stałe mieszkają we Francji. No i ona odradza mi odstawianie smoczka ::)  Mówi, że u nich lekarze zalecają do 2-2,5 lat :(  No nie wiem co ja teraz mam zrobić ... jeszcze pomyślę ;)

reklama
Do góry