reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
wejscie jak wejscie...

taka jestem zmeczona, ze nawet nie mam sily ponarzekac... i jeszcze przytylam 3kg :( w stosunku do wagi z po ciazy nie przed :mad: :mad: :mad: kupilam sobie buty, ale nie pomogly. jutro ide szukac bluzki :p tacie konczy sie urlop - lipa, skonczy sie moj luz i dzialkowanie :-[

i jeszcze Malgos wpadla jak mnie nie bylo - uschne z tesknoty!

dobrej nocy - maz wzywa na 'alternatywy' ;D

boooszzzzeee.... a ja nawet od kompa nie musze odchodzic, zeby cokolwiek innego zrobic...

dooobrze, Wam, troche ruchu chociaz macie... ;)

Bry wieczór... spałam ::) Ja już naprawdę nie wiem co się dzieje.. do jesieni daleko a ja mam jakieś przesilenie albo ta pogoda mnie dobija po prostu.

Dobrywieczor.
Ide spac, bo dzis dzionek byl dlugi. Rano juz na nogach od 6.30. :p :p
Polowy byly spoko ale tylko jedna makrela sie zlapala przez 3 godz. na 2 wetki. Ale za to musze sie pochwalic, ze widzialam dwie duze ryby z gatunku wieloryba, nie wiem po polsku jak sie nazywa, ale byly fajne. A jakie fale inny statek zrobil, to sie prawie nie zkichalam w pory.
Puzniej obiadek na dzialce, a festiwal i plaza to jutro, bo dzisiaj nam sie nie chcialo.
Dzieki za pochwaly.
Calusy dla solenizantow.
Olivi nie wiem kiedy jest??Brawo dla Krystianka.
Jedno karmienie tez bym tak chciala.
U nas goraczka tez na calego, w tamtym roku tak cieplo nie bylo na szczescie.
Siostra jednak nie jest w ciazy ale probuja dalej. Moze niedlugo przyjedzie.
Ide bo klawisze mi sie w oczach marza.
Dobranoc.

Elvirko, ale się usmiałam :) ZCzytając Twojego posta az widziałam Cię zasypiającą n ad k;lawiaturą, ale twardo zdającą relację i odpowiadającą na temty poruszane.

Olivia z arbuzem the best!!!

Gdyby ktoś miał wątpliwości to moja córeczka wciąz się bawi. I wcale nie wygląda na taką, która w ciągu najbliższych 20 minut ma zamiar iśc spać, mimo, że dwa razy mnie już zmyliła i łudizłam się, że popracuję.

reklama
a u nas przelecial samolot i obudzil mi dziecko... wrrr

teraz Krystian nas zaczepia... chowa sie (przynajmniej mu sie tak wydaje) za barierke i wyskakuje do gory z rechotem... takie jego "akuku"... ;)

Do góry