reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Cieszę się ,że mój suwaczek robi taką furorę,nie spodziewałam się że tak wam się spodoba.Byłam dzisiaj u gina i niestetu skurcze dalej mam a w dodatku dzidzia dalej jest ułożona bardzo nisko.Kazał mi dużo leżeć i mam całkowity zakaz noszenia ciężkich rzeczy.Trochę mnie nastraszył i teraz zaczęłam się bać o moje maleństwo.Jutro idę na badania krwi, mam nadzieję żę chociaż te wyniki będą zadawalające.Pozdrawiam was cieplutko!!!!

Zobaczcie jaki wózek znalazłam
lola2jw.jpg

a moja dzidzia waży 760g, ma długaśne nóżki i 4cm stópki ;D
ja się wcxale nie chwalę, :D :D :D :D :D
żartowałam, ale chciałam tak napisać dla porównania ;D

Już jestem po wizycie.No i szyjkę mam krótką ale zamkniętą.Niepokojący jest ból w dole brzucha-dostałam No-spę jeśli ból będzie trwał to szpital.Odpoczywać i jeść no-spę.Ale to jak się okazuje jeszcze nic bo zupełnie przypadkowo okazało się że mojemu dziecku bije serce raz wolniej raz szybciej.Bije bije nagle zwalnia i znowu szybko.Dostałam skierowanie na USG cztero-przepływowe żeby zobaczyć co z tym serduszkiem.No to teraz już na martwię się dzieckiem a nie ciążą.To jakiś koszmar!!!

Karen nie zamartwiaj się na zapas, bo szkodzi to i Tobie i dzieciątku!!
Na pewno to nic grożnego, zobaczysz wszystko będzie dobrze...
Pamiętaj - jesteśmy z Tobą!!

Dziewczyny najprawdopodobniej nie pojedziemy jednak do Niemiec do mojej siostry, bo niestety troszkę za dużo by nas to wyszło, tym bardziej, że kupiliśmy sypialnie. Fakt na raty, ale trzeba je spłacać a wydać 2 tyś. zł za podróż to bardzo dużo.
Tak wiec łóżeczko sami musimy kupić i reszę też. Znalazłam fajne tanie rzeczy na www.calineczka.pl. Jest tam na przykład łóżeczko po 188zł, pościel 4-elementowa z baldachimem po 129.80, a wypełnienie po 46zł.
Natomiast wózki są drogie - znalazłam najtańszy ale też po 499zł.

reklama
Do góry