reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!

U mnie tak jak u Magduśka, Oli budzi się częściej niż kiedyś, ostatnio je 2x w nocy, wytrzymuje max 4 godziny :(

reklama
Doxa, Natalia budzi się koło 23:24:00, później koło 3:00-4:00 i później co godzinę. CHyba mamy za ciepło, ale jak otwoeramy okna to jest zimno, mnie si ę wydaje, że jej się pić chce, ja sama wypijam w nbocy pół butelki wody.

U nas nie jest za ciepło ... mi się wydaje, że po prostu już mu nie wystarcza mleko na tak długo jak kiedyś ... no cóż chłopak dorasta :)

reklama
hej laseczki

Magdusiek ty to potrafisz sobie dogodzić :laugh: a ja dzisiaj to pracy pojechałam na 3 godzinki, żeby sobie pamięć odświeżyć -skrzynka mailowa nie eksplodowała, ale chyba nigdy nie uda mi się jej odczyścić :laugh:, w pracy trochę się pozmieniało,dużo nowych osób, mam nadzieję, że dam radę....a no i tatuś się dzisiaj musiał wykazać ale cwaniak zapakował młodego do fotelika i pojechał z nim jakieś projekty omawiać ::) ten to bez pracy życ nie może...

Do góry