reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry,
U nas niby spokojnie ale Natalia znów o 2:00 się obudziła i imprezowała do 2:45, picie, jedzenie, spiewy - nieźle. I o 6:00 ją zabrałam do nas, bo mi za wygodnie i spać się chciało. Inna sprawa, że ja od kilku nocy coś za mało sypiam, chyba się zacznę wcześniej kłaść spać, bo ziewam od 22:00.
I chyba coś jej strasznie przeszkadza, bo pakuje do buzi łapki i się wścieka.

Witajcie,

Tedy moja też: 24.00-24.30, 2.00-2.30, przed 4.00.... ;) :laugh: Praktycznie to mogę się nie kłaść i coś w nocy porobić. Chyba muszę pomyśleć o lepszym wykorzystaniu przerw pomiędzy pobudkami mojego dziecka ;D
...a zasypia ostatnio nie o 19, tylko kokosi się do 21.

oj KasiaN, musimy myśleć że będzie lepiej. U mnie też ostatnio kryzysy ale to pewnie to przesilenie i brak czasu na różne pierdoły.

Magdusiek ja ostatnio zaczęłam wcześniej się kłaść, bo padałam, ale rano wcale lepiej się nie czuję ;)  Jednak tu chyba chodzi o rwany sen!

hej :)
nie moje na szczęscie :) tymek budzi się raz ok 5-6 (zasypia ok 18.30) także jest ok. tyle ze dziś np bardzo się kręcił i połakiwał przez sen, wiec o 4 go nakarmiłam (przez sen, chyba po raz pierwszy w swym półrocznym życiu zjadł przez sen) i spał spokojnie do 7 o której to zaczął szlochać przez sen :( on czasem tak robi. szlocha rozpaczliwie i nawet jak go budzimy i przytulamy to jeszcze szlocha :(
u nas ładnie za oknem :) super!

reklama
Witam
My wstalysmu o 7 jak co rano wtygodniu bo Starsza córke odprowadzam z KAsia do przedszkola,Jestem cholernie niewyspana bo wczoraj siedziałam do pierwszej w nocy bo spac sie niechciało

Do góry