reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

:laugh: :laugh: Jazz to Ty lepsza byłaś od Olika!!! Zdarza mu się co prawda nie obudzić kiedy np. ubieram go i wychodzimy - tak było jak wracaliśmy ze Świąt, usnął u mojego brata w domu, ubrałam go, zapakowaliśmy do samochodu, całą powrotną drogę spał (2 godziny), otworzył oczy dopiero jak weszliśmy do domu. Ale w kąpieli to raczej by się obudził :laugh:

reklama
Witam Waas wieczorkiem(upss późnym wieczorkiem)
Kasia juz spi a Julka jeszcze oglada bajeczke i zaraz pewnie zaśnie w trakcie
Dziś na dworku byłysmy do godz 19-ej i Kasia mi zasneła tuz przed kompiela i spi do tej pory{kapie ja ok 20.30

ja jeszcze siedzę
Ogladam właśnie na Polsacie Raport specjalny i aż mną trzęsie.
Mówią m.in o zmuszaniu pacjentek do aborcji w niektórych szpitalach i różnych praktykach tam stosowanych.
Straszne.....
chyba nie zasnę dzisiaj.... normalnie płakać się chce

ja tez jeszcze siedzę...
nie mogę spać :(
ale chyba pójde się położyć, bo moje chłopaki tak ładnie śpią...
dobranoc

aha luszka nie oglądaj takich programów!! ani na noc ani w ogóle... ja nie oglądam, bo słabnę jak widze takie rzeczy :( swoją drogą to chyba takie trochę wygodnictwo z mojej strony czy cóś :-[ :-[

Czesc dziewczyny! Poczytalam troche ale mam straszne zaleglosci! Jestem jakas niepozbierana ostatnio i czesto nie mam  czasu usiasc przy kompie. Czeka nas przeprowadzka do wiekszego mieszkania. Wreszcie nie bedziemy siedziec jedno na drugim. Moj maluszek ma 2 zabki! A starszy bedzie przedszkolakiem od wrzesnia ( jak da rade zostac beze mnie, bo z tym to trudno jest). Z mezem mam jakies kryzysy, dzien jest dobrze a trzy dni zle. Moze to poprostu przesilenie wiosenne. Pozdrawiam Was bardzo goraco i Wasze pociechy. Mam nadzieje, ze handra mi szybko przejdzie bo czuje sie jak bym sie w kamieniolomach nacharowala, a przeciez wiosna to fruwac z radosci by wypadalo. Sorry ze smuce ale nie mam komu sie wyzalic.

KasiaN pewnie że przejdzie i bedzie lepiej. A przepraszać nie masz za co - po to jest forum żeby się wyżalic w razie potrzeby. Trzymaj się kobieto. :)

Efunia ja też chyba bedę uciekać jak bedą takie programy. Tylko że ten dzis to obejrzałam przypadkiem. Siedziałam przy kompie i małż co chwila wołał strasznie oburzony żebym posłuchała. A pod koniec już mi łzy ciurkiem leciały jak pomyślałam że moje dziecko tez to mogło spotkać.
Echh takich ludzi to bym posłała w kosmos albo jeszcze dalej. :mad:

reklama
Do góry