reklama
_anna
Fanka BB :)
ja też spadam, do jutra moje miłe :-*
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Hej,
Z tego co się zdążyłam zorientować to ....
INA wszystkiego najlepszego !!!!
Syla - pierwszy dzień w pracy? Jeju jak było? Wszystko ułzyło się po Twojej myśli?
Luszka - dziękujemy za pamięć !!!
Magdusiek, Syla zazdroszczę Wam tego ściągania. U mnie niestety nie ma czego już ściągać. Kilka razy w pracy zaniedbałam tę czynność nio i teraz mam. Stracza jedynie na podstawowe dania dla Tymcia. Zapasów niet :-(
Z tego co się zdążyłam zorientować to ....
INA wszystkiego najlepszego !!!!
Syla - pierwszy dzień w pracy? Jeju jak było? Wszystko ułzyło się po Twojej myśli?
Luszka - dziękujemy za pamięć !!!
Magdusiek, Syla zazdroszczę Wam tego ściągania. U mnie niestety nie ma czego już ściągać. Kilka razy w pracy zaniedbałam tę czynność nio i teraz mam. Stracza jedynie na podstawowe dania dla Tymcia. Zapasów niet :-(
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Jolik - ja ściągam raz w tygodniu w porywachj do dwóch, czasem, jak mam okazję, więc to inaczej niż u Ciebiue, poza tym Natalia młodsza od Tymka - kolejnego 7 mięsięczniaka Wszystkiego najlepszego Tymusiu!
Ja też sprzedałam dziecko tatusiowi, siedzą razem i zaraz idą się kąpac.
Ja też sprzedałam dziecko tatusiowi, siedzą razem i zaraz idą się kąpac.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
A mój smyk własnie usnął. Biedaczysko od 14 nie spało więc teraz padło ze zmęczenia :-)
Magdusiek - a ja nawet raz w tygodniu już nie ściągam :-( Teraz jak jestem na L-4 staram się częściej Tyma dostawiać mając nadzieję, że laktacja się rozkręci :-) Dzięki za życzonka :-)
Teddy - dzięki za życzenia zdrówka ... przydadzą się bo mój synio zaczyna pokasływać :-( Mam tylko nadzieję, że to z powodu zdartych strun głosowych... dzisiaj gadał przez cały dzień, a nie z powodu zbliżającego się choróbska :-(
Magdusiek - a ja nawet raz w tygodniu już nie ściągam :-( Teraz jak jestem na L-4 staram się częściej Tyma dostawiać mając nadzieję, że laktacja się rozkręci :-) Dzięki za życzonka :-)
Teddy - dzięki za życzenia zdrówka ... przydadzą się bo mój synio zaczyna pokasływać :-( Mam tylko nadzieję, że to z powodu zdartych strun głosowych... dzisiaj gadał przez cały dzień, a nie z powodu zbliżającego się choróbska :-(
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Jolik, ja ściągam jak wychodzę albo tuż po powrocie. I dzięki temu mam wciąz tyle samo zapasów czyli ok 8 porcji. Ostatnio Natalia zjadła 30 ml gdy mnie nie było, 110 wylałam, mam nauczkę,r obić mniejsze porcje i jak wychodze na krócej to dawać te mniejsze.
reklama