reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Hej,
Z tego co się zdążyłam zorientować to ....

INA wszystkiego najlepszego !!!!

Syla - pierwszy dzień w pracy? Jeju jak było? Wszystko ułzyło się po Twojej myśli?

Luszka - dziękujemy za pamięć !!!

Magdusiek, Syla zazdroszczę Wam tego ściągania. U mnie niestety nie ma czego już ściągać. Kilka razy w pracy zaniedbałam tę czynność nio i teraz mam. Stracza jedynie na podstawowe dania dla Tymcia. Zapasów niet :-(

Jolik - ja ściągam raz w tygodniu w porywachj do dwóch, czasem, jak mam okazję, więc to inaczej niż u Ciebiue, poza tym Natalia młodsza od Tymka - kolejnego 7 mięsięczniaka :) Wszystkiego najlepszego Tymusiu!

Ja też sprzedałam dziecko tatusiowi, siedzą razem i zaraz idą się kąpac.

A mój smyk własnie usnął. Biedaczysko od 14 nie spało więc teraz padło ze zmęczenia :-)

Magdusiek - a ja nawet raz w tygodniu już nie ściągam :-( Teraz jak jestem na L-4 staram się częściej Tyma dostawiać mając nadzieję, że laktacja się rozkręci :-) Dzięki za życzonka :-)

Teddy - dzięki za życzenia zdrówka ... przydadzą się bo mój synio zaczyna pokasływać :-( Mam tylko nadzieję, że to z powodu zdartych strun głosowych... dzisiaj gadał przez cały dzień, a nie z powodu zbliżającego się choróbska :-(

Jolik, ja ściągam jak wychodzę albo tuż po powrocie. I dzięki temu mam wciąz tyle samo zapasów czyli ok 8 porcji. Ostatnio Natalia zjadła 30 ml gdy mnie nie było, 110 wylałam, mam nauczkę,r obić mniejsze porcje i jak wychodze na krócej to dawać te mniejsze.

dobry wieczór,

ja dzisiaj padam na pysk - cały dzień sama z dwoma dzieciorami, w tym z jednym przeziębionym (Gabryś) - drogie mamy pragnące drugiego dzidziusia - proszę to sobie solidnie przemysleć ;)

reklama
Do góry