reklama
Teddy pisze:to Wam tez zdrowka...
dziękujemy - przyda się..
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Teddy - w domyśle zakodowałam :-) dzięki
Serial obejrzałam i o dziwo nie zasnęłam co mi się ostatnio bardzo często zdarza :-)
...... a i spieszę donieść, że póki co drugiej dzidzi narazie nie będzie :-) Dostałam w końcu @. Jazz w sumie to ciężko sobie wybrazić jakby to było z drugim takim szkrabem :-) Jesteś wielka !
Serial obejrzałam i o dziwo nie zasnęłam co mi się ostatnio bardzo często zdarza :-)
...... a i spieszę donieść, że póki co drugiej dzidzi narazie nie będzie :-) Dostałam w końcu @. Jazz w sumie to ciężko sobie wybrazić jakby to było z drugim takim szkrabem :-) Jesteś wielka !
Teddy
Październikowa mać
a ja bym juz chciala drugie... wczoraj czytalam jakis artykul o narodzinach, ze zdjeciami kobiety z takim malenstwem i ryczalam jak bobr, wszystkie wspomnienia wrocily i jakos tak bardziej poczulam te milosc niz na codzien... dopiero dzis mi przeszlo...
...gowno, nie przeszlo, znow rycze..
...gowno, nie przeszlo, znow rycze..
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy, to jednak jest inaczej. Ta moja koleżanka obydwie córeczki iąła grzeczne i spokojne, a szaleństwa było pełno, zmęczona buła dramatycznie, bo jedna ciut większa miała już inne potrrzeby, druga malutka inne. Dwa lata to był dla niej koszmar, bo jednak wszystko na jej głowie, mąż wracał późno z pracy, ona wym,ęczona była. TYlko pocieszała się, że u niej ten sajgon się zaraz skończy,a u innych dopiero zacznie. I tak jest - dziewczynki bawią się już bardziej razem niż osobno, raz w tygodniu nocują u dziadków, odchowane, fajne. A ta koleżanka wróciła do swiata dorosłych
reklama
właśnie te pierwsze dwa, trzy lata są najtrudniejsze - później rzeczywiście jest fajnie - dzieci bawią się razem, mają podobne potrzeby....tylko jak przetrwać ten początek - ja bym sie nie zdecydowała ...u mnie jest oczywiście zbyt duża róznica wieku - ale ma jednak mnóstwo zalet - oprócz tak oczywistych jak zwykła organizacja, to jeszcze to, że ja już zapomniałam jak to fajnie jest mieć niemowlaka w domu i mogę tym sie na nowo cieszyć -wszystko jest takie nowe, ekscytujące niemal jak za pierwszym razem - a jak jest mała róznica wieku, to już się jest pewnie tak tym wszystkim zmęczonym, że się tylko marzy aby już dzieciaki dorosły....i już nie poświęca się tak dużo czasu temu młodszemu...