reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam mamuśki!!!
Widzę,że dzisiaj jestem pierwsza.
Wczoraj nie zaglądałm , bo w pracy miałam tornado.Nie wiedziałm w co ręce wsadzić, w dodatku dopadło mnie przeziebienie i czuję się nieciekawie.
Julcia grzeczna , wczoraj sama usiadła i została w tej pozycji parę minut.Ząbek juz coraz bardziej widoczny i chyba bedzie wychodził następny.
Doxa śliczny ma pojazd twój synek.Ja tez juz wybrałam dla Julki spacerówkę, tylko nie mam kiedy iśc zamówić i wybrać kolorek.Chyba dopiero po świętach znajdę na to chwilkę. :-[

reklama
Dzem dobry.... :)

dzis u nas dzien ojca z synem... wlasnie ojciej od 10 minut zaklada synowi spodnie... po jednej nogawce... juz kilka razy zyczylam mu powodzenia... ::)

Cześć dziewczyny :)

Dziecię śpi, ślubny w Białym na giełdzie, więc ja od 5 rano z k., bb szmatą i pralką, no i z torbami do rozpakowania wlczę. ;D Wybyczyłam się za wszystkie czasy. Nawet kręgosłup 2 dni mnie nie bolał ;D Bo to babcia a to wójek, a to dziadek - Kamą zajmowali się wszyscy po trochu. My z ślubnym połaziliśmy po sklepach, poszliśmy do multikina na "epokę lodowcową". Ogólnie bardzo udany wyjazd. Naładowałam baterie na dłuuugo :) Oczywiście hit wyjazdu dla Kamy to rybki - całymi godzinami domagała się stania przy akwarium ::) Jak rybki to śmiech na cały dom - tylko 3 kroki w tył i dziecko w ryk. Także ręce to chyba wszyscy mamy jak szympansy do ziemi ;) Drugi hit to dziadek - za wąsy można złapać i potargać - no i nie wiem kto miał większą radochę - Kama, że coś drapie, gada i pociągać można, czy dumny dziadek, że ma taaką mądrą wnusię ;)
Trochę poczytałam - to widzę, że tylko ja jeszcze ze swoimi oknami zostałam ::) No nic - od poniedziałku zacznę. Trochę jeszcze spróbuję nadrobić i idę jakiś obiad albo coś robić, bo zaraz ślubny wróci głodny :)

Magda wszystkiego najlepszego dla Weroniki

I gratulacje dla wszystkich nowych "kasowników" ;D

bylam w galerce....

Doxa, powoz Pana Oliviera bombowy... a nie tam jakies Mutsy... co to w ogole jest to Mutsy... ;)
Jazz... nasze chlopaki lezak tez maja taki sam.... ciekawe co jeszcze... ;)

efunia pisze:
to w olsztynie jest multikino???? a gdzie???

Efunia naprzeciwko aresztu i sądu, obok starego "dukatu" ;D Otworzyli je chyba w październiku, listopadzie? Nie chcę kłamać, bo nie pamiętam- Kama była zbyt malutka i i tak się nie wybieraliśmy ;)

aaa to już wiem. w tym parczku... faktycznie jak tam byłam ostatnio to cóś budowali...
kurcze zmienia się olo, jak już w koncu się tam wybiorę to pewnie go nie poznam <łezka>

Dziecię śpi, ślubny umiera przed tv (czyt, ma katar ;) ) to ja na bb. A tu jakieś straszne pustki... haalo dziewczyny ;D

Efunia ja jestem co miesiąc... a i tak ciągle coś się zmienia ;)

reklama
Do góry