reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
hej :)
byłam w galeryjce. ależ tymuś urósł. i siedzi już jak stary  ;) :laugh: normalnie szok joliku jak ci synio rośnie...

a dawidek widzę nie rozstaje się z pileuszką, którą mógłby ewentualnie wykorzystać do nakrycia się  ;D

śliczne chłopaki!

a ja robiłam dziś na śniadanie bułeczki z doxowego przepisu. dobre wyszły, tylko przepis coś trochę nie halo, bo tam troszkę więcej mąki potrzeba :) ale poradziliśmy sobie  ;D u nas pięknie i może nawet na trochę wyjdziemy, bo synek już nie gorączkuje i kaszelke jakby ustał...

Efunia przepis nie mój, tylko gazetowy ;) Cieszę się że wyszły Wam i mam nadzieję że smakowały! Ja jeszcze ich nie robiłam, ale Syla robiła i też jej wyszły :)

Czasem tak trzeba ;)

Mój też właśnie się obudził, więc idziemy na spacerek, potem obiadek u teściów :laugh:

reklama
czesc
my po spacerku dzis Wiki jest marudna cos zaraz maz z pracy obiadek i jedziemy do tesciow na wizyte po calym tygodniu
A jutro jedziemy na zakupy moze (wózek) dla coreczki maz kupi

Miłego weekendu i pieknej pogody na spacerkach

Do góry