reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Cześc czołem
To będe sie przyglądac avatarkowi.I bym długo nie czekała bo jestem waszych buziek i dzieciaczków ciekawa a i wy pewnie tez chciałybyscie na nas popatrzec ;D
No u nas tez nocka wmiare dobra choc dziś częsciej sie budziła w nocy
Ja dzis zapalę znicza z Caritasu za papieża a omały włos zapaliłabym wczoraj cosik mnie sie poplatało :laugh: ;)
Ja właśnie sie zastanawiałam że ja niemam zadnego napisu w avatarku a teraz juz wiem czemu

reklama
magdusiek pisze:
Elvira - ale może oddadzą łódkę, co? Czy na dłużej zabrali?
Niewiem, moze sie gdzies znajdzie :(
magdazłodzi Olivia dzisiaj troszke lepiej, poczekam do jutra i zob.
Efunia jak wyniki?
Tesciowa kupila wiersze poswiecone Papiezowi, jak wczoraj zaczelam czytac to nie moglam skonczyc. Polecan: "Jego sladem"napisane przez Jacek Daniluk
A tak po za tym to dziendobry.
Rano bylo slonce i juz go nie ma, ale spacer i tak bedzie.
Glodna jestem wiec szykuje sniadanie.
Milego dnia i duzo zdrowka zycze.

No tak Elvirko lepiej idź jutro i sprawdx dla spokoju ze nic sie niedzieje
My na 12 obowiazkowo do koscółka idziemy.Bardzo lubie chodzic na msze dla dzieci bo jest tak wesoło i ksiadz Artur jest wspaniały
A duza ta łódka była??

Pogoda taka piekna, ze chyba dziś na spacer się wybiorę, razem z drużyną. Az żal siedzieć w domu, tyle dni tu tkwię i się wściekam. Jak myślicie?

no jasne...
od siedzenia w domu sie nie zdrowieje... :)

ja tez dzis nie odpuszcze, chociaz mam mnostwo pracy i powinnam podciagnac troche korzystajac, ze Misiek w domu...

Wróciłam ze spaceru zdrowa. Ale numer. A spacer super, z koleżanką bylam, szwendalysmy sie przez trzy godziny. Natalia pod koniec sie obudzila i ogladala ciocię, nawet nie plakala z glodu tylko sila spokoju - całkiem jak w centrum handlowym ;)

Jasiu - rośnij zdrowo!!!

reklama
Do góry