reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Czesc.
My też dzisiaj byłyśmy na spacerze , może nie tak długim jak zwykle(mieliśmy od samego rana tłumy gości), ale byłysmy wieczorkiem , bo szkoda było w taką pogodę nie pójść.Dzisiaj koleżanka urodziła synka. Miała CC , ze wzgledu na wielkość "malucha".Urodził się o 11:55, ma 61cm i waży 4200g. Jak dla mnie po prostu szok. Lekarze mówili jej , że z USG wychodzi 3500g-3700g.Tak trochę chyba sie pomylili.W galerii możecie zobaczyc jak Weronika dzisiaj postanowiła zasnąć - ja miałam problem jak ją wyjąć do łóżeczka - w końcu przy pomocy męża się udało.

Magda - no niezła pozycja :) Natalia czasem w łózeczku się starsznie wierci i z każdej strony coś wystaje - nózka, łapka - a ona zadowolona się cieszy :)
Dzisiaj moje dziecię ma dzień marudy - albo zęby albo przeziębienie albo gorszy humor. Przespała się póxnym popołudniem, marudziła, teraz się kąpie. Kamilowi kable podbierała, mnie za włosy ciągnęła i odkryła super zabawkę - kluczyk chicco - dostała od mojego taty na 5 miesięcy - najfajniejsze na świecie się okazało.

Witam
my wczoraj mielismy gosci a dzis sami poszlismy w gosci a pozniej na bardzo dlugi spacer
Wiki 2 nocki pod rzad przespala cale bez dokarmiania w nocy co czasem zdarzalo sie 2-3 razy wciagu jednej nocy

teraz mala spi to maz dal mi troszke posiedziec

ma pękaty breloczek z wypustkami i kluczyk, którym mozna krecic - wtedy wydaje dzwieki. jedno przxyczepione do drugiego kóleczkiem - kolorowe, z miekkiego plastiku. chyba chodzi o te wypustki na kluczyku i breloczku - wpycha do buzi i ciumka z zadowoleniem. nigdzie w necie nie moge znalezc ale poszukam na spokojnie i wrzuce zdjecie.

Jestem bojowo nastawiona...zastanawiam się czy wy macie za dużo czasu? Czy potzrbujecie towarzystwa wzajemnej adoracji? Pewnie sie wszystkie oburzą...ale dlaczego nie poświęcacie czasu "forumowego "waszym dzieciom? Klepiecie czasem tak bezsensu...

reklama
Do góry