reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Kaszu nie sjeste, nie sjeste ;)

Dziecię śpi - przed chwilą zasnęła, to ja obiadek robię, pranie wstawiłam - zawalone mam dosłownie pół łazienki a to nie lada wyczyn ;D No i jeszcze zachciało mi się robić porządki w szafkach, wszystko wyjęte, rozwalone po całej kuchni, a siły i ochoty brak by skończyć :)

Kaszu ale ja też na razie uciekam. Dziecię się obudziło - będzie butla, ślubny dzwonił, że zaraz będzie w domu, więc obiadek trza skończyć. No i odgruzować chociaż stół w kuchni ;)

Hej wszystkim (tym z namiotami też  ;D  ;D  ;D )

Jarella jak ja Ci zazdroszczę że mąż Twój przychodzi o tej porze do domu. Mój wróci dziś kole 22 i to po 2 dniach nieobecności (zazwyczaj jest tak koło 21  :( )
Jak ja bym chciała żeby on przychodził chociaż na 18   ::)

Odebrałam nareszcie swoje nowe dokumenty. Już nawet w dowodzie i w prawie jazdy figuruje mi "warszawka"  :( ;) Jak mnie dorwą kiedyś w Łodzi gliniarze to mi dopiero mandacik wlepią   ::)  ;D

laseczki sluchajcie moja kumpela ma problem z 6-letnim synkiem.......musi z nim isc na badania potentialu pnia mozgu ABR i wie ze robia je w centrum zdrowia dziecka ale trzeba czekac strasznie dlugo i kosztuje to 200 zeta.....wiecie moze gdzie jeszcze robia takie badania?

Strasznego mam dziś lenia, Wy też? nic mi się nie chce, najchętniej połozyłabym się i poszła spać.. tylko Natalka nie bardzo chce, a Kamila jeszcze nei ma :)

Doxa - jak Oli po pomidorówce? Bo u mnie luz :D

Magdusiek chyba nie przejął się Oli pomidorówką :laugh:, ale jakiś marudny dzisiaj, sam nie wie co chce :(

Vertigo, fajna ta twoja TOLA :laugh:, zabawka jak się patrzy ;)
Pochwal się wózeczkiem, bo coś wspomniałaś podpisując zdjęcie!!!!!

reklama
Patka jak mój slubny przyjdzie z pracy o 18 to... ja nie powiem co mnie trafia. Przyzwyczaiłam się, że wraca 15-16 do domu. Tyle, że pracuje od 5-6 rano ale to też da się przetrawić ;) Współczuję, że Twój ma taką pracę. W sensie, że często nie ma go w domu.

Doxa Kama dzisiaj też marudna na całego. Oby mi się nie rozchorowała :(

Vertigo zabawka rewelacyjna ;D

Do góry