reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Czesć!

Macie rację z tymi cyckami...po ciąży to niewiele zostaje. Ja zawsze nosiłam 75C,D a teraz 70 B lub C. :(

Za to jestem strasznie zaniepokojona kondycją moich włosów. Po ciąży zaczęły mi niesamowicie wypadać i się łamać, ale nie zamierzam ich obcinać, bo już od dawna noszę się z zamiarem ich zapuszczania, więc absolutnie ten wariant odpada!

Jak to u Was wygląda?

reklama
Witajcie kochane!!! Nie było mni kilka dni, ponieważ zmarła moja babcia i było trochę załatwiania.Wczoraj był pogrzeb.W dodatku mam jeszcze do końca tygodnia gości z Niemiec(przyjechali na ten pogrzeb).Jakby kłopotów było mało to w niedzielę jakieś "łyse pały" napadły mojego małża i troszkę go poobijali.Ma spuchniętą cała twarzi sińe pod oczami.Był u lekarza i na prześwietleniu ale na szczęście nic nie jest złamane.

Czytałam o tej waszej pani od cycków i żałuję,że u nas na Śląsku nie ma jej sobowtórki.Chętnie skorzystałabym z jej pomocy!!!

Julka grzeczniutka i słodka.Śmiejemy się z małżem, że w tym miesiącu nie obchodzi miesięcznicy(bo przecież nie ma 29)ale dostanie od nas dzisiaj prezent-puzle, które nabyliśmy dzięki waszej pomocy w Auchanie.

Dzień dobry :)

My wstaliśmy, dziecię w dobrym nastroju, uśmiechnięte, więc ciągle jest nadzieja, że nie złapie ode mnie. Ja jakoś powoli dochodzę do siebie.

Kasia74, współczuję tych niemiłych zdarzeń.
STO LAT DLA JULKI z okazji 4 miesiączków.

Kaszu, ostatnio jak byłam u fryzjera to pani mówiła coś o odżywce, którą można kupić w aptekach do wypadających włosów, podobno używają jej nawet po chemii\taka rewelacja, ale nazwy nie pamiętam.Nato miast ja używam maski REWLONU i mi nie wypadają.REWLON do kupienia w sklepach fryzjerskich, cena ok.50, ale starcza na rok-mega opakowanie.

a po cholere jakiesc cuda za Bog wie jaka kase???

raz w tygodniu kompres z zoltka z olejem rycynowym (lub nafta kosmetyczna - ale olejek lepszy)... 2-3 godziny pod recznik i lykanie cynku... amen

w Aptece mozna kupic Seboradin - wyciag z rzepy na spirytusie, wiec na lamiace sie wlosy nie bardzo... trzeba najpierw odzywic te, co sa...

Kaszu, powodzenia...

dzień bobry

a u nas choroba buuuuu :mad: miałam nadzieję, że jakoś uda się (syn kolegi zachorował na wyjeździe) ale niestety mój straszy syn się zaraził - tempka 38, wymioty, ból gardła - tylko patrzeć jak mały się rozchoruje cholera....w dodaktu dzisiaj mamy szczepienie i teraz nie wiem czy jest sens iść - może Ignacy już ma w sobie bakcyle

reklama
Kaszu - u mnie to samo - włosy wypadają w niesamowitych ilościach, ale też nie bardzo uśmiecha mi się myśl ich obcięcia, bo chcę mieć dłuższe i zapuszczam.

Kasia74 wyrazy współczucia

Do góry