reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

mojego niemeza tez ostatnio nie ma w domu calymi dniami.... niby mniej pracuje nic dotad, ale kiedy pracowal na noce, to czesciej byl w ciagu dnia... i takie mam wrazenie, ze go w ogole nie widuje...
bo rano sie widzimy jakas godzinke, ale zawsze jest kupa roboty, a wieczorem jak wraca, to ja juz spie...  ::)
na szczescie od piatku bedzie mial 4 dni wolne...

Shady kochanie, jak chcesz uzyskac odpowiedz na jakies pytanie, to zadaj je tam, gdzie jest chociaz cien szansy, ze ktos wie... :)
...moze cos o tych badaniach bedzie w dziale "zdrowe dziecko"

Doxa, Magda... bylam <wiecie gdzie>, czytalam <wiecie co>... I OD JUTRA TEZ NIE WCHODZE DO KUCHNI!!!!  :laugh: :laugh:

reklama

Teddy no tak, masz racje....cholerka nie dosc ze ja tu niezbyt czesto jestem to jeszcze jak sie pojawiam to sieje ferment ;) juz sie poprawie....obiecuje ;D ;D

oj tam od razu ferment... ;)

tylko po prostu nie sadze, zeby tu ktos w ogole wiedzial cos o ABRach... ::)

cześć dziewczyny

Mój starszy synek dzisiaj bardzo biedniutki - cały dzień miał wysoką gorączkę i źle się czuł - w związku z tym Igancy nie dostał szczepionki, mamy poczekać kilka dni i zonaczymyy czy się nie zaraził od brata. Poza tym wszystko ok, waży 7,5 kg i mierzy 65 cm.

mój mąż niestety też całymi dniami w pracy - w dodatku na weekend wyjeżdża do Londynu - niby w sprawach służbowych, ale polegają one na zwiedzaniu knajp (chodzi o wystrój wnętrz) no ale wiadomo jak to się kończy - jednym słowem balanga

Teddy pisze:
Doxa, Magda... bylam <wiecie gdzie>, czytalam <wiecie co>... I OD JUTRA TEZ NIE WCHODZE DO KUCHNI!!!!  :laugh: :laugh:

Teddy Ty mi tu nie wyskakuj z <wiecie co> bo nas tu ciekawość zeżre o co biega ;D
Poproszę jasno i zwięźle o czym gadacie ;D ;D ;D

patka pisze:
Teddy pisze:

Teddy Ty mi tu nie wyskakuj z <wiecie co> bo nas tu ciekawość zeżre o co biega  ;D
Poproszę jasno i zwięźle o czym gadacie  ;D ;D ;D

dobrze Patka, że zapytałaś bom ja też bardzo ciekawa

reklama
No właśnie ;D Tylko Teddy nam pewnie każe postulaty pisać jak sie czegoś domagamy  ;D

A w ogóle byłam w galerii, Jarella niezłą masz Rybę  ;)
Vertigo Ty zabawkę opatentuj  ;) ;D
W ogóle dzieciaczki jak zwykle u nas BOSKIE  :)

A w ogóle idę kąpać Dawidosa :)

Do góry