reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
ej, to te staniki są robione ręcznie, bo no wiecie ... troszku drogo... w atlanticu mozna kupić u nas w Gdańsku za połowę ceny.  :(

Anna nie są robione ręcznie.. bo są to na przykład staniki triumpha.. ale może te połacie materiału tyle kosztują  ;D

Jarrela bardziej obrazowo.. wkładasz sobie prawą dłoń pod lewą pachę i ściągasz wszystko od tyłu pachy do przodu, także prawie chwytasz dłonią za plecy :D

Duralex dzięki :) Do mnie to trzeba łopatologicznie ;D To teraz będę się za każdym razem "obejmować" przy zakładaniu stanika ;)

Pa! dziewczyny - idę spać mam tylko nadzieję że mi się nie przyśnią sprawy cycowe, bo tyle się przed snem naczytałam o tym, że teraz to taaaaaka wyedukowana jestem, że hej. PA! ;D

reklama
Do góry