reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Duralex - gratuluję! Super, Kamil by się ucieszył gdybym z taką wiadomością do domu wróciła ;) Chyba sie do tej pani wybiorę, tak czy siak, nowy miesiąc, nowe możliwości :)

Jazz, Natalia ssie różnie, wieczorem ok 20 minut, w nocy 10, rano ok 5-8, w ciągu dnia - przedziwnie, dość krótko i rzadko. Ale przybiera, jakoś chyba 9.03 idziemy na szczepienie to zobaczę ile dokładnie waży, ja na razie się nie przejmuję, Oli Doxy ciągnie krótko, a konkretnie, Natalka rośnie, rozwija się, siły ma sporo, więc najwyraźniej jej wystarcza. Poza tym na noc jednak ssie długo.

JArrela, ale ta pani uważa, ze nie ma takiego rozmiaru jak B, Małgosia nam to dokładnie tłumaczyła.

reklama
Patka chwalić??  ;D Obawiam się, że takich rozmiarów to ja w normalnym sklepie nie kupie.. ale fakt jest faktem, że obecnie biust jak u Pameli :D.. wyglądają w staniku jak silikonki  ;)

Magdusiek dzięki - no właśnie Ignacy też w dzień ssie krótko i rzadko - ale masz rację widocznie im to wystarcza...

może też się wybiorę do tej pani od cycków - niedługo cycki do kolan będę miała  ::) - kiedyś dosyć małe miałam - w pierwszej ciąży baaardzo mi urosły i teraz też - skutek nagłego wzrostu raczej opłakany  :mad:

Prawdę powiedziawszy szłam do tej Pani z przekonaniem .. że mam dobry rozmiar biustonosza.. a Pani mi powiedziała, że sama sobie krzywdę robię :D .. he he he.. a ja myślałam, że to D to jakiś olbrzym... a teraz się czuję jak te stare babki kupujące namioty na stadionie... he he he.. tylko biust wygląda suuper..  ::) .. także polecam

No, ładnie zaglądam na chwilkę a tu wieczorkiem panie o cyckach się rozpisują, to wątek chyba dla panów... dokształciliby się troszkę  ;D  :-[

Ja teraz D nosze, przed ciążą B, ciekawe co pani na to, ale chyba większego by mi nie proponowała :) Ja bym tylko tam chciała pojechać, żeby mi w końcu dobrze leżało. MIałam super dobrane, ale przed ciążą i teraz sama czuję, że jest jak to mawia mój dziadek na "nasermater" ;)

reklama
Kurde mol. Jeszcze trochę pogadacie o tej Pani... to ja przyjadę do wawy nie po to, żeby się z Wami spotkać, a po stanik ;D

Do góry