reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Doxa nieźle, nieźle tylko straszny leń się zrobił - jak był pierwszy raz na nartach to mógł jeździć cały dzień a tym razem już po godzinie zmęczony był - mniejszy zapał miał do nart - ale ja mu nie popuszczę musi się nauczyć dobrze jeździć...

Moje włosy też lecą, mimo że w ciąży wcale mi ich nie przybyło. Ja zwalam to jednak na przesilenie zimowe, a może to i faktycznie również reakcja organizmu po porodzie.

SHADY pytałaś kiedyś o jakieś pieniądze z MOPSu. Może to chodziło o wyrównanie zasiłku porodowego? Przy wnioskach składanych po 1 stycznia 2006r. o becikowe, dopłacają kolejne 500,-zł. Przynajmniej nam dopłacili, ślubny dzisiaj odebrał decyzję i pieniądze, gdy jechał skłądać papiery o wychowawcze. Może to o to chodziło?

ja chce zeby Krystian na nartach jezdzil... bo moze ja bym sie przy nim nauczyla... ;)

....i plywac musi umiec, ale to bardziej dla bezpieczenstwa...

Natalia będzie jeździła na nartach i grała w tenisa. I pływała też. A inne sporty to niech sobie sama wybiera :)

Kamila obowiązkowo MUSI umieć pływać. Całą resztę mogę jej odpuścić ale nie pływanie. Nie wyobrażam sobie pobytu nad jeziorem, w kajaku z dzieckiem, które nie umie pływać.

Jarrela i slusznie.....ja tak samo powiedzialam....Alan musi umiec plywac a nie taka sierota jak mamusia ktora nauczyla sie plywac w wieku 25 lat, chociaz nauczyla to zbyt wygorowane slowo....umiem sie przemieszczac i nie tone, ale stac w wodzie nie umiem ;)

Dzieciaczki superowe :-D
Teddy - Prezes niesamowity :-)

Mój Tymuś też raczej będzie z tych co dobrze pływają i jeżdżą na nartach ... tatuś by nie odpuścił ani jednego ani drugiego :-)

Teddy pisze:
czesc Joliczku... pokaz byczego Tymka... :)
zastanawiam sie, gdzie on ma te 7800...

... no własnie Teddy gdzie on ma tę wagę ? :-) Zaraz wybiore jakieś fotki ...

reklama
Shady ale nie każdy ma się gdzie nauczyć pływać. Ja zawsze dziwiłam się ludziom z Olsztyna czy Augustowa którzy nie umieją pływać. Nie mogłam tego zrozumieć, tyle jezior, każde wakacje nad wodą i jak można nie umieć pływać??

Do góry