reklama
Doxa nieźle, nieźle tylko straszny leń się zrobił - jak był pierwszy raz na nartach to mógł jeździć cały dzień a tym razem już po godzinie zmęczony był - mniejszy zapał miał do nart - ale ja mu nie popuszczę musi się nauczyć dobrze jeździć...
Moje włosy też lecą, mimo że w ciąży wcale mi ich nie przybyło. Ja zwalam to jednak na przesilenie zimowe, a może to i faktycznie również reakcja organizmu po porodzie.
SHADY pytałaś kiedyś o jakieś pieniądze z MOPSu. Może to chodziło o wyrównanie zasiłku porodowego? Przy wnioskach składanych po 1 stycznia 2006r. o becikowe, dopłacają kolejne 500,-zł. Przynajmniej nam dopłacili, ślubny dzisiaj odebrał decyzję i pieniądze, gdy jechał skłądać papiery o wychowawcze. Może to o to chodziło?
SHADY pytałaś kiedyś o jakieś pieniądze z MOPSu. Może to chodziło o wyrównanie zasiłku porodowego? Przy wnioskach składanych po 1 stycznia 2006r. o becikowe, dopłacają kolejne 500,-zł. Przynajmniej nam dopłacili, ślubny dzisiaj odebrał decyzję i pieniądze, gdy jechał skłądać papiery o wychowawcze. Może to o to chodziło?
shady
Fanka BB :)
Jarrela i slusznie.....ja tak samo powiedzialam....Alan musi umiec plywac a nie taka sierota jak mamusia ktora nauczyla sie plywac w wieku 25 lat, chociaz nauczyla to zbyt wygorowane slowo....umiem sie przemieszczac i nie tone, ale stac w wodzie nie umiem
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Dzieciaczki superowe ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Teddy - Prezes niesamowity :-)
Mój Tymuś też raczej będzie z tych co dobrze pływają i jeżdżą na nartach ... tatuś by nie odpuścił ani jednego ani drugiego :-)
... no własnie Teddy gdzie on ma tę wagę ? :-) Zaraz wybiore jakieś fotki ...
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Teddy - Prezes niesamowity :-)
Mój Tymuś też raczej będzie z tych co dobrze pływają i jeżdżą na nartach ... tatuś by nie odpuścił ani jednego ani drugiego :-)
Teddy pisze:czesc Joliczku... pokaz byczego Tymka...
zastanawiam sie, gdzie on ma te 7800...
... no własnie Teddy gdzie on ma tę wagę ? :-) Zaraz wybiore jakieś fotki ...
reklama