reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
dzięki jarrela mojemu Ignasioowi też się włoski wycierają - szczególnie po bokach - ja też znajduje jego włoski na poduszce niestety ostatno także i moje :( wychodzą mi dosłownie garściami...

Magdus nie lam sie... Krystian tez marudzi... i glodny bez przerwy... jak nie moje dziecko... ;)

a tak w ogole to nam sie dzis dziwna rzecz przydarzyla w WP...
poszlismy na kawe po spacerku i przy stoliku obok usiedli: dwie babki - Polki i Wloch... wszyscy po 50-tce... no i strasznie im sie Prezes spodobal... normalnie pieli z zachwytu, a ten Wloch az mu fotke pstryknal...  ja wryta, kompletnie nie wiedzialam co powiedziec... Kamil tym bardziej...
... prawde powiedziawszy to ja sie troche przestraszylam, bo ci ludzie owszem, bardzo byli mili, ale jakos tak nienaturalnie... zbyt mili i natarczyli...
Wlocha rozumiem, bo to taki narod bez zahamowan... ale te babki rowniez...  ::)

Teddy ciekawe jakby reagowali jakby trafili na nasz zlot ;)

A swoją drogą to im się nie dziwię, my też zawsze wszystkie podziwiamy prezesa :)

Jazz ja swoje włosy też wszędzie widzę ... kiedy to się skończy :(

Mnie włosy też wypadają, ale przed ciąża też mi leciały. Teraz znajduje je głownie na Natalce, nie dość, że same z siebie mi wypadają to ta mi czasem wyrwie przy okazji ;) A gonię, że nie wolno.
Uff, leży spokojnie i cichutko, no normalnie od dwóch dni marudek mały się zrobił.

Doxa... ja sie usmiecham do dzieci, czasami nawet cos zagadam... ale zeby zdjecia robic???
...no do glowy by mi nie przyszlo... chyba, ze ja jakas z dzungli jestem...  ::)

Teddy no to trochę dziwne, chociaż może gość nie ma kontaktu z małymi dziećmi i Prezes był dla niego "okazem" ...

Teddy właśnie obejrzałam zdjęcia twojego synka i na miejscu tego włocha też bym mu fotki zrobiła - ekstra masz synka - bardzo fotogeniczny - kto wiem może kariere zrobi - ten Włoch to może z Mediolanu łowca talentów  :laugh:

reklama
to milo, ze tak myslicie... :)

ja tam w nim nic szczegolnego nie widze...
.... zobaczymy jak podrosnie... ::)

Do góry