reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
to tera czas na wymianę ładnych małych słodkich miasteczek, wiseczek, gdzie wart zajrzec i przeżyć coś fantastycznego
- Krokowa, zamek von Crocov. bosko. apartament 32 a rozkosznie
;D
- Krokowa, zamek von Crocov. bosko. apartament 32 a rozkosznie
;D
efunia pisze:jarella a co ty robiłaś w Olsztynie? bo to moje kochane miasto... mieszkałam tam ponad 5 lat i wciąz za nim tęsknię zostawiłam tam naprawdę świetnych ludzi i wiążą się z nim moje najpiękniejsze wspomnienia... echhh...
a w ogóle to dzień dobry ;D
Efunia ja Olsztynianka - spędziłam tam 25 lat życia Studiowałaś w Olsztynie? Też strasznie tęsknię - do znajomych, do samego miasta, szant, jezior, lasów. Całe szczęście, że lasy i jeziora mam tutaj, bo ja bez jeziora jak ryba bez wody.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
kasiek74 pisze:Tam wiele lat temu rozpoczęłam studia, tam się począl mój syn, ale potem musiałam przenieść się na uczelnię bliżej Płocka i dlatego nie przepadam za Warszawą!
rozumiem... bo wiesz jak patrze co za oknem to mi sie Bydgoszcz nie podoba a na jakiej uczelni?
a z malych to uwielbiamy z malzonkiem Jastrzebia Gore >
malgosia_76 pisze:we mnie negatywne uczuia wzbudza li tylko i wyłącznie Białystok.
We mnie też. To bure i ponure miasto, bez starówki, same blokowiska albo walące się drewniane chałupy. Taki misz-masz postkomunistycznych bloków z betonu i stali ;D
malgosia_76
Fanka BB :)
- Reszel, zamek w reszelu ;D
Vertigo
Październikowa Mama 2005
malgosia_76 pisze:- Reszel, zamek w reszelu ;D
jak zamek to Książ - swietnie sie spi ;D
reklama
[
rozumiem... bo wiesz jak patrze co za oknem to mi sie Bydgoszcz nie podoba a na jakiej uczelni?
Na dzisiejszej Akademii Bydgoskij, wtedy to byla WSP.
Vertigo a Ty mieszkasz w Bydgoszczy?! Mjego ślubnego trochę rodziny mieszka kolo B. tzn Sepólno Krajenskie i okolice.Spędzamy tam zawsze jakąś część wakacji, w tym roku zapewne też.
Na dzisiejszej Akademii Bydgoskij, wtedy to byla WSP.
Vertigo a Ty mieszkasz w Bydgoszczy?! Mjego ślubnego trochę rodziny mieszka kolo B. tzn Sepólno Krajenskie i okolice.Spędzamy tam zawsze jakąś część wakacji, w tym roku zapewne też.