reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Syla, Magdusiek Oli też dzisiaj obudził się 2razy: o 2 - tu wystarczył smoczek i o 5 było szamanko ;)

Mój mąż się śmieje że Oli szamie a ja jestem Dziewczyna Szamana

reklama
Syla hmmm skoro Twój Oskar tak chętnie dzisiaj wybrał się do szkoły ... i do tego tak dokładnie zęby umył .... hmm a może on ma już dziewczynę?? :)

to tera czas na wymianę ładnych małych słodkich miasteczek, wiseczek, gdzie wart zajrzec i przeżyć coś fantastycznego

- Krokowa, zamek von Crocov. bosko. apartament 32 a ;) rozkosznie

;D

efunia pisze:
jarella a co ty robiłaś w Olsztynie? bo to moje kochane miasto... mieszkałam tam ponad 5 lat i wciąz za nim tęsknię :( zostawiłam tam naprawdę świetnych ludzi i wiążą się z nim moje najpiękniejsze wspomnienia... echhh...
a w ogóle to dzień dobry  ;D

Efunia ja Olsztynianka - spędziłam tam 25 lat życia :) Studiowałaś w Olsztynie? Też strasznie tęsknię - do znajomych, do samego miasta, szant, jezior, lasów. Całe szczęście, że lasy i jeziora mam tutaj, bo ja bez jeziora jak ryba bez wody.

kasiek74 pisze:
Tam wiele lat temu rozpoczęłam studia, tam się począl mój syn, ale potem musiałam przenieść się na uczelnię bliżej Płocka i dlatego nie przepadam za Warszawą!

rozumiem... bo wiesz jak patrze co za oknem to mi sie Bydgoszcz nie podoba ;) a na jakiej uczelni?

a z malych to uwielbiamy z malzonkiem Jastrzebia Gore >:D

malgosia_76 pisze:
we mnie negatywne uczuia wzbudza li tylko i wyłącznie Białystok. 

We mnie też. To bure i ponure miasto, bez starówki, same blokowiska albo walące się drewniane chałupy. Taki misz-masz postkomunistycznych bloków z betonu i stali ;D

Kurdę dzieciątko przed chwilą zasnęło SAMO w łóżeczku (hip hip hura) a teraz słyszę, że coś tam gada do siebie. Chyba za szybko się ucieszyłam.

reklama
[

rozumiem... bo wiesz jak patrze co za oknem to mi sie Bydgoszcz nie podoba ;) a na jakiej uczelni?

a z malych to uwielbiamy z malzonkiem Jastrzebia Gore >:D
Na dzisiejszej Akademii Bydgoskij, wtedy to byla WSP.
Vertigo a Ty mieszkasz w Bydgoszczy?! Mjego ślubnego trochę rodziny mieszka kolo B. tzn Sepólno Krajenskie i okolice.Spędzamy tam zawsze jakąś część wakacji, w tym roku zapewne też.

Do góry