reklama
cześć Laseczki ale na wspominki Was zebrało... ja juz prawie nie pamiętam studenckich czasów.. Boże to juz prawie 10 lat
a tak z innej beczki.. wczoraj miałam przelew becikowego na konto.. :laugh:
Teddy dzięki za info.. w koncu znalazłm ten album..
a tak z innej beczki.. wczoraj miałam przelew becikowego na konto.. :laugh:
Teddy dzięki za info.. w koncu znalazłm ten album..
luszka
październik'05, lipiec'07
Cześć Kobietki!
Ja ze wszystkich miast po prostu uwielbiam Toruń. Spedziłam tam ponad 9 lat zycia bo szkoła srednia i studia. Tak samo mój ślubny. Warszawę jako tako lubiłam bo często przyjeżdżałam tu do rodziny i dobrze mi się kojzrzyła. Dlatego nie miałam oporów żeby przyjechać tu w poszukiwaniu pracy. Za to mój małż na początku strasznie nie cierpiał tego miasta i cały czas mieliśmy nadzieję że wrócimy do Torunia. Tam zostali wszyscy nasi przyjaciele i znajomi. No i moi rodzice i rodzeństwo mieszkają w okolicach Torunia więc można by robić czestsze wypady z Natalką na wieś.
Na ATR studiowały moje bliskie koleżanki a na ART w Olsztynie moja siostra.
Ja ze wszystkich miast po prostu uwielbiam Toruń. Spedziłam tam ponad 9 lat zycia bo szkoła srednia i studia. Tak samo mój ślubny. Warszawę jako tako lubiłam bo często przyjeżdżałam tu do rodziny i dobrze mi się kojzrzyła. Dlatego nie miałam oporów żeby przyjechać tu w poszukiwaniu pracy. Za to mój małż na początku strasznie nie cierpiał tego miasta i cały czas mieliśmy nadzieję że wrócimy do Torunia. Tam zostali wszyscy nasi przyjaciele i znajomi. No i moi rodzice i rodzeństwo mieszkają w okolicach Torunia więc można by robić czestsze wypady z Natalką na wieś.
Na ATR studiowały moje bliskie koleżanki a na ART w Olsztynie moja siostra.
_anna
Fanka BB :)
witam dziewczyny, ja jak zwykle na chwilkę wpadam, smacznych pączków życzę, kalorii nie liczcie, bo to w końcu jeden taki dzień w roku. ;D
_anna
Fanka BB :)
efunia pisze:madzia nie szczuj
tymek urodził się o 2 tygodnie za wcześnie... nie dostaliśmy becikowego
No właśnie efunia ten sam ból
_anna pisze:efunia pisze:madzia nie szczuj
tymek urodził się o 2 tygodnie za wcześnie... nie dostaliśmy becikowego
No właśnie efunia ten sam ból
Hej!
Gabrysia też o 2 tyg za wcześnie!
reklama