reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

zmywarka umyła, pralka pierze, Małgonia wyprasowała tonę wczoraj, gosposia sprząta, Małgonia sniaków ... nie ma. ale ręka opada ;D

humorek, cóż...

reklama
Cześć dziewczynki,
Nareszcie za oknem widać wiosnę :-) Słońce pieknie świeci i jest +7 stopni. Szkoda tylko, że jestem tak fatalnie przeziębiona. Marcin jak na złość, dzisiaj akurat musiał iść do pracy, a ja zakatarzona i z obolałym gardłem muszę sama zajmować się Tymusiem. Jestem strasznie słaba, nie mam siły nawet go odbić :-( Chodzę w maseczce i w duchu modlę się żebym nie zaraziła mojego dzieciaczka ....

W pracy jak zwykle "sajgon", ale musze powiedzieć, że już złapałam to tempo i całkiem mi się podoba :-)

Od środy do piątku znowu wybywam na całodniowe szkolenie :-( , a w sobotę jak wejdę na bb to nie będę wiedziała od czego zacząć nadrabianie zaległośći :-) Rozgadałyscie sie na całego :-)

AHA ! Witam nową koleżankę z Niemiec :-)

cześć Joliczku :) Oj my to sobie już pogadałyśmy na gadulcu więc wszystko wiem i mówiłam Ci już że cieszę sie ze się wszystko ułozyło. No i nie daj się choróbsku!

Małgoś kiedyś proponowałaś taką wielką knajpę co to "puzle można rozkładać" ;) może tam?

Dziewczyny, zdjęcia ze spotkania bombowe. Powtórzę się po raz kolejny ZAZDROSZCZĘ WAM TYCH SPOTKAŃ !!!!

Dzieciaczki w galeryjce ... brak słów na opisanie tej słodyczy :-)

Qchnia Artystyczna? Ok, ale reszta musi się wyjajić.

Cześć Joliczku, gdzie ta wiosna u nas mgła , -2 i ochyda, bleee

Zaraz Doxa nas po katach porozstawia, jak zobaczy, że sie umawiamy w "Witaj" ;D

Niby u nas mgła, ale mój mężuś, który rano pojechał na uczelnię, dzwnonił że jest bardzo przyjemnie na dworze!

reklama
Do góry