reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

syla... widzialam zdjecie... :)

a powiedzialad Idze ze to jutro sie spotka z chlopakami a nie dzisiaj???
ja nie chce krakac, ale Ty ja w pore uswiadamiaj... ::)

reklama
muszę iść i się moim maleństwem zająć bo bidne to takie leży w leżaczku, patrzy się na mnie i piszczy. ::)
Wpadnę jak smrody zasną na dobre.

*syla* pisze:
luszka pisze:
A ja dla odmiany pije herbatke Hippa dla karmiących.

Syla co działa?
Bo ja ściągam ostatnio po 20 ml z obu i to z wielkimi trudem....

ja też z obu ściągałam 30ml. Doxa mówiła że cały czas cos pije i ma dużo mleka.  Ja też piłam sporo ale Zywca (znaczy wodę). Za namową Doxy zaczęłam herbatki. Cały czas mam kubek z piciem przed nosem, kończy się to robię kolejny i ciągle coś innego, meliska, bawarka, herbatki owocowe.... No i chyba ruszyła laktacja. Nie jest to super bo wczoraj ściągnęłam 80 ale to lepiej niż 30!!!!! Nie wiem też czy stresy nie powodują zwolnienia laktacji, tzn może nie stresy ale huśtawki nastrojów (na to piję 2xdziennie melisę)

Syla co to znaczy ze sciagnełas 30 ml z obu ? Po karmieniu  ?
ja sie zawsze zastanawiam jak to jest: dla dzieci w wieku 4 mieisecy podaje sie około 150-180 ml , a ja z dwoch cyckow sciagne około 120, a Macio i tak je z jednego.

cześć wszystkim - dziewczyny ratunku, bo chyba wpadam w histerię. Kiedy powinno zarosnąć ciemiączko? Bo dzisiaj przy kąpieli wymacałam że Mikołaj ma już bardzo małe i twarde. A jak to jest u waszych maluszków?  ::) :(

reklama
lindsay no właśnie - ja z obu jak są pełne to ściągam 200 ml , Mikołaj je z jednego i w nocy budzi mi się co 2h - myślisz że może się nie najadać?

Do góry