reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć!
U nas wszyscy zakatarzeni. Ja po wyrwaniu ósemki , no i oczywiście przyplątał mi sie katar którym zaraziłam Weronikę. Dzisiaj od samego rana już byliśmy w przychodni . Do tego wszystkiego małż pracuje na nocki. Koszmar.Dzisiejsza nocka pobiła wszystkie na głowę. Weronika o mało przez ten katar mi się nie udusiła a ja ze strachu nie przespałam już ani minuty. Całe szczęście to tylko ja spanikowałam ale mogło się to skończyć bardzo źle. Potem byłam w aptece i jakaś gówniara kupowała jeden lek przez pół godziny opowiadając przy tym swój życiorys i w dupie miała całą kolejkę ludzi za nią. Aj szkoda gadać.

reklama
luszka pisze:
Teddy przecież pisałaś że dobre było...  :)
a to jak wyglądało to sprawa drugorzędna - ważne że smakowało  ;D

Kobietki nie wiecie co z Kaszu i Laurką Od wtorku sie nie odzywa.
Mam nadzieję że z dzidzią wszystko w porządku...

chyba ok bo widać Kaszu na gg

dla Anulki, Natalki i Dawidka wszystkiego najlepszego!!!
party.gif

Natalko i Dawidku wszystkie naj, naj, naj ...

Vertigo - gratulacje! Teraz i Ty i Tosia będziecie szczęśliwsze i wypoczęte :)

Teddy zdązyłam tylko w wiatm zajrzeć :pP
Ja ostatnio robiłąm lasange...i o dziwo pyszna wyszła...:)

nie jest tak zle z tymi tlumami... ostatnio bylo znosnie, a przecie zsporo po 16 wyszlysmy...

Lucky... obowiazkowo pyszna... jak i moja tarta... ;)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALKI FREZYJKOWEJ Z OKAZJI UKOŃCZENIA PIĘCIU MIESIĘCY :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry