reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie

Dawidku wszystkigo najlepszego z okazji ukończenia 4 miesięcy..rośnij zdrowo

minikwiaty096tk.jpg

reklama
Witajcie Mamuśki i Bobaski :D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAWIDKA. :) Duzo zdrówka,szczęścia i uśmiechu :) Buziaczki od Natalki :-* :-* :-* :-*

Lucky... trzeba bylo sobie w watek zarciowy spojrzec... ;)

... i nie pysznosci tylko nieszczescie... ;)

Teddy przecież pisałaś że dobre było... :)
a to jak wyglądało to sprawa drugorzędna - ważne że smakowało ;D

Kobietki nie wiecie co z Kaszu i Laurką Od wtorku sie nie odzywa.
Mam nadzieję że z dzidzią wszystko w porządku...

przeginacie! wlaczam kompa, a tam 326maili i tylko 2 nie z BB! ::) ::) ::) ::) przez 'witam' nie przebrnelam. prosze mnie poinformowac jesli wydazylo sie cos waznego ;)

przeczytalam 'usnij wreszcie'... wieczorem bylo pol h wrzasku i dziecie zasnelo, w nocy zjadlo i zasnelo bez wrzasku (gadalo sobie)... rano obudzilo sie w swietnym humorze :) zjadlo, pobawilo sie i zasnelo (pomrukujac) w 8minut! TO DZIALA ;D ;D ;D
ale wczorajszy wrzask byl taki, ze malo mi serce nie peklo :( dobrze, ze tata wyekspediowal mnie pod prysznic, bo juz chcialam wyciagac Tolcie, a tu zalegla cisza...

Vertigo, super! No własnie, ta cisza czasem zalega w przedziwnych momentach, już się wydaje, że nic z tego, a gdy się dojdzie do łózeczka to maluch słodko śpi ;)

reklama
Do góry