reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Oli już nakarmiony ... nie wiem co się z nim dzieje, dzisiaj zjadł o 18 ... kąpiel planowałam w okolicy 20, a ten łobuz usnął około 19 i dopiero o północy się przebudził ... kąpiel mu się upiekła, tylko małż go przewinął, ja nakarmiłam i śpi dalej ::)

Chyba przejdę niedługo na kąpiele poranne, bo to będzie pewne ;)

reklama
Doxa widzę ze się rozszalałas na innych wątkach ;) fajnie to wygląda na liscie :)
Natalka tak pożądnie to jadla rano o 6 bo 25 minut póżniej po 10 albo 15 minut a po kapieli o 20 tylko ciamkala chwilke i to samo o 22.30 teraz spróbuje - moze raczy zjeść.
Teraz juz naprawde idę
Pa :)

Dobranoc wszystkim :)

I Dziń Dybry jakby co :D

cześć dziewczyny!!
Przepraszam że tak długo nie pisałam :) U mnie duże zmiany...niestety nie udało nam się ...Ja mam innego partnera,a Wikusia widuje się z swoim tatusiem....Moja Wikusia niestety ma skaze białkową... co tu jeszcze wam napisać ,sama niewiem... życie jakos płynie,byle do przodu :)

Cześć Patrycja!

Przykro że Wiki ma skazę, mam nadzieję że wyrośnie z tego!

A Twój obecny partner to ten co co go poznałaś przed ciążą (był wtedy w wojsku) czy ktoś nowy?

Nowy,ma na imię Daniel,ma 26lat i bardzo kocha Wikusie....no i oczywiscie mnie...arozmawialiśmy juz na temat ślubu..ale to jeszcze musi troche poczekac...trzeba troszke kasy nazbierac...:) a ten z wojska ma inną ...

Oj pokomplikowało Ci się trochę w życiu ... mam nadzieję, że wszystko szczęśliwie się ułoży!!

No nie jak zwykle stron bez zmiłowania naprodukowane ;D
Odłożyłam Młodego do łóżeczka i przyszłam zamknąć kompa a tu książkę już napisałyście ;D
Nie czytam wszystkiego idę spać

A w ogóle to dzień dobry

Dzień dOBEREK,

dOXA PRZECZYTAŁAM I RELAKS NIE MINĄŁ. POWIEM WIĘCEJ NIC MNIE WSTRESA NIE WPĘDZI BO ZA GODZINĘ, PĘDZĘ SKALP ROBIĆ. A TAM CZEKA MNIE MASAŻ GŁOWY ;D
Cholerny kaps

Shady,
jakby miał się Alan zarazć ospą, to już by miał. Nie idz z Nim w tej chwili do przychodni, bo tam pomór panuje i tym mu na pewno zaszkodzisz.

Idę tarty oglądać

reklama
Do góry