reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama

kochane powiedzcie co o tym sadzicie? otoz...byalm dzis z malym na badaniu bioderek, wszystko jest ok, ale pani doktor powiedzila ze maly ma slabe miesnie brzucha (bo mu sie na boki rozlewa- zawsze tak ma po jedzeniu) i grzebietu....i dostalam opie @@@$@#$@ biiippp ze mlody nie sypia w nocy na brzuszku (boje sie go kalsc na noc w ten sposob  w dzien nie byloby problemu gdyby wogole w dzien sypial) i dlatego ma slabe miesnie......tylko wedlug mnie pier... farmazony, bo gdyby mial slabe miesnie to by nie rwal sie do siadania i nie stawalby na nozkach podtrzymywany prawda? co o tym sadzicie?

wreszcie mi się wątek galeryjki otworzył.
Listy tworzę, a sama mam bez blokady zablokowany dostęp ;D

Patka, Dawidek to do przystojniaka Tatusia podobny!

Kasia, Twoja Mała tez już z tych spoglądających z góry! ;)

Jarrela, z Luszką możecie brac udział w rywalizacji na najwieksze afro nagłowie Niemowlaczka :laugh:

aaaaa i jesazcze jedno Wam powiem....moj synek zrobil wczoraj histerie na miare tsunami i trzesiania ziemi w pernanbuko ;) a wiecie czemu? bo skonczyla sie zupka w sloiczku, az caly sie trzasl ze zlosci hihihih....ja naprawde jestem wyrodna matka bo dostalam takiego ataku smiechu, bo jedyna osoba co sie wscieka ze sie skoczylo jedzenie to ja jak skonczy sie ptasie mleczko  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ale przeciez wiecej niz 1-go sloiczka 130 ml mu nie dam dziennie prawda? bo wczoraj podzielilam mu na dwa razy i za drugim razem tak sie zloscil, bo za pierwszym to sie umazal i polowe wyplul ;)

Kochane moje, pragnę podzielić się z Wami dobrymi wieściami!!!
Przed chwilą odebrałam wyniki Olika! Jest git! Hemoglobina 11,1! Szpik też ruszył i naprodukował krwinek! Ale jestem szczęśliwa!!! :) :) :)

z tym leżeniem na brzuchu, to faktycznie farmazony. przeciż mnóstwo dzieci nie leży i jakoś im to nie szkodzi. ja w nocy Jasia tez bym nie zostawiła na brzuchu, czasami nad ranem tak jest kładziony, ale to już u nas w łóżku, śpiąc między nami

reklama
Do góry