reklama
shady
Fanka BB :)
:-*
dzieki
dzieki
Orzech pisze:Shady z Alankiem super wygladaja
shady
a to to ja wiem, bo messengera yahoo to mam od wiekow...chodzilo mi ot akie cos co w filmach pokazuja.....wlaczxasz kompa wyskakuje Ci taka skrzyneczka made in usa jest napisane "you have email"
duralex pisze:Shady yahoo ma powiadamianie.. musisz mieć tylko uruchomionego messengera . MSN też mashady pisze:
sluchajcie mam pytanko......czy ktoras z Was orientuje sie ktory portal internetowy ma powiadamianie jak przyjdzie mail? bo yahoo nie ma, nasze polskie tez nie wiec moze znacie jakis ktory ma?
shady
dzeiki kochana....zaraz lece na przegladarke, poszukac programiku i pozniej was zasypie fotkami mojego synka....nie mam to tamto, nie tylko Wy sie bedziecie dzieciaczkami chwali
[quote autho
r=jarrela link=topic=3803.msg415680#msg415680 date=1139615560]
shady pisze:
Ina dzieki ..... jak mi powiecie wreszcie jak zmniejsza sie fotki lub zaopatrzycie w odpowiedni programik to powklejam fotki mojego synka bo ja tez chce miec "slawnego syneczka" tak jak Wy
Shady ściągnij IrfanView, to darmowy i bardzo prosty program do obróbki zdjęć. Wpisz w googlach IrfanView i na pewno znajdzie, wiem, że jest też wersja polska (chyba) ja korzystam z angielskiej.
Podaję jak zmniejszyć zdjęcie. Otwierasz zdjęcie w Irfanie. Teraz wybierasz zakładkę IMAGE, RESIZE/RESAMPLE. Otweira Ci się okienko, domyślnie masz zaznaczoną opcję Set new size, więc wpisujesz interesującą Cię rozdzielczość, drugi parametr ustawia się proporcjonalnie automatycznie. Przydatne gdy zdjęcia mają być w określonej rozdzielczości. Lub możesz zaznaczyć opcję niżej i wpisać ile procent ma mieć nowe zdjęcie. Oczywiście potem save as
shady
o rany wlasnie obejrzalam kronike spoktan ........ale sie obsmialam z recenzji dotyczacej mnie i Alanka.....hihihihih szczegolnie ta "meskosc" hihi....mam nadzieje ze nikt nas nie posadzi o pedofilie
aha i jeszcze jedno i najwazniejsze...Doxiaczku zapomnialas wspomnbiec ze ostatnia fotka to zawartosc moich kieszeni buahahaha
malgosia_76
Dzień doberek,
My już sami Rodzinka dzwoniła, że granice państwa opuścili, więc...
wolna chata, lodówka moja, chleb juz sobie upiekłam, ciasto w piekarniku, obiad pyszny gotowy, winko zaraz sobie otworzę
Choroba powoli odchodzi, Jaś daje czadu (normalnie nie do poznania to moje dziecko :)
Vertigo,
shopping?! ja też chcę!!!! wiosnę też chcę!!! chcę chodzić w klapeczkach, sukienkach i wysiadywać z lodami na ławeczce plotkując z Wami
My już sami Rodzinka dzwoniła, że granice państwa opuścili, więc...
wolna chata, lodówka moja, chleb juz sobie upiekłam, ciasto w piekarniku, obiad pyszny gotowy, winko zaraz sobie otworzę
Choroba powoli odchodzi, Jaś daje czadu (normalnie nie do poznania to moje dziecko :)
Vertigo,
shopping?! ja też chcę!!!! wiosnę też chcę!!! chcę chodzić w klapeczkach, sukienkach i wysiadywać z lodami na ławeczce plotkując z Wami
reklama
malgosia_76
nawet mi nie mów
co kupiłaś?
ja chyba nie wytrzymam i pojadę w poniedziałek!!!
co kupiłaś?
ja chyba nie wytrzymam i pojadę w poniedziałek!!!