reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama

Teddy a ja to juz widzialam....doszlam do tego, ale za cholere nie wiem o co choidzilo jednej dziewczynie, ktora mowila mi ze jest ponoc jakis zasilek czy jakos tak dla rodzin ktorych dochod jest mniejszy niz 503 zeta na osobe i wynosi 680 zl.....moze wiecie o co dchodzi???? nie mam natury zebraczej i glupio mi do nich dzwonic i zebrac o kase :((

Jarella ani jedno ani drugie......dziewczyyna mi pisala ze to jakos sie nazywa a'la zasilek pielegnacyjny czy jakos tak, ale z tego co widze to jest na niepelnosprawne dzieci i inna kwota, wiec nie wiem o co chodzilo........a glupio mi dzwonic do nich i pytac :(

wlasnie znow przezylam ryczanke.... tym razem 20 minut w sumie...
patrzyl mi w oczy i krzyczal... ale uspokoil sie i juz zasypial, no wiec wstalam.... a ten od nowa... :)
no i musialam siedziec przy lozku dopoki nie zasnie...

jednak z dzieckiem to trzeba konsekwentnie... jak raz sie ustali pewniem model dzialania, to juz tak sie trzeba trzymac...
dotad nigdy nie plakal i bylo pieknie, a ja troche poluzowalam i biedne dziecko zglupialo...
teraz sie meczy malenstwo....
... zawsze tak jest, jak mi sie eksperymentow zachciewa...

Witajcie laseczki! Jezu jaka u mnie pogoda!!! Wieje tak że strach do okna podejść.Pogoda tak fatalna że nawet balkon się na nic nie zdaje.Dziecko od trzech dni nosa z domu nie wystawiło.Zabieram się zaraz do pieczenia jabłecznika...taka mnie ochota naszła.
Dziewczyny zrobiłam sobie wreszcie suwaczek tylko powiedzcie do jak go wkleić na forum? Do jakiego podpisu?

Teddy moja za to śpi od godziny na leżaczku i co 15-20 min pobekuje przez sen, nie mogę się nawet ruszyć do kuchni...a głdna jestem niemiłosiernie, bo jak przestaję bujać to dziecię oczy otwiera. Ale co się dziwić, to jej pora na spanie na spacerze a spaceru niet.

reklama
no bez przesady cycków nie wstawię, bo Pani Moderator na bank mnie wykasuje od Was!!
na spotkaniu zainteresowanym, pokażę.
Yaś pierwszy raz w życiu się wietrzy. nie chce mi się dzisiaj wychodzić, brrrr. poza tym chyba zmęczenie z tego napięcia związanego z wydarzeniami łikendowymi, ze mnie schodzi i zaraz też pojdę w kimono.

Do góry