reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
a tak a propos łysego Olika, to dobrze, że wyłysiał, bo jakby mu mama miała znaleźć fryzjera w stolicy, to biedny zarósłby jak King - Kong, przy szybkości procesów decyzyjnych mamusi 8)

ale moze spod tych wlosow nie bylo by widac, ze nic po mamusi nie ma... i Doxa by nie marudzila... ;)

Cześć,
Wrociłam, na Grochowską kiedyś się chętnie wybiorę, najchętniej z kimś kto zna okolice, bo ja w ogóle nie kumam jak się tam dojeżdża itd.
Nabylyśmy herbatki, nabyłyśmy naczynka do robienia tarty, poplotkowałysmy, fajnie :)

na stałe. pod warunkiem, że odpowiednio dobrane namioty bedziesz nosić, bo źle dobrane deformują biust i wtedy rehabilitacja trwa dłużej. mówię wam przechadzam sie co chwila przed lustrem w mjej obcisłej bluzeczce z dużym dekoltem i podziwiam moje ... bimbały ;D

reklama
Do góry