reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć,
A ja się wyspałam :) Ha, ale kawę sobie zaraz zrobię. I musze posprzątać, bo w weekend jednak się leniliśmy. Mam nadzieję, że Natalia zajmie się troszkę sobą, albo może spac pójdzie na trochę...

reklama

hej laseczki :)........normalnie odjazd....czy wam wczoraj tez forum nagle zaniemoglo???? pisalam posta a tu d upa nic z tego

Teddy jesli do mnie pijesz to odpowiadam ;) nie jestem cyborgiem i nadrobienie w czytaniu troszke zajmie mi czasu ...cierpliwosci ;) aaaa wlasnie juz wiem co pisalam wczoraj.....otoz pisalas ze ktos Cie cytuje na inncyh forach....a ja powiem jeszcze jedno.....kumpela moja ktora siedzi na dzieckoinfo mowila ze trafily juz tu za mna i czytaly jak ja na nie sie wam skarzylam jak mnie potraktowaly, ponoic teraz na mnie klna a ja mam to w dupie, gleboko, teraz to jest moje forum i nie zamierzam tak wracac, a napewno nie wdawac sie w dyskucsje, tu juz tez dostalam na priva joby wiec bede odbierala tylko posty od znajomych nikow ;) reszta od razu do kasacji........i to koniec moich wypocin na temat tamtego forum,,,,,amen :)

Shady, Twój skasowany wątek furorę zrobił ;)
masz rację, olej. nie ma to jak laski, które wiedzą najlepiej, całkiem jak ojciec dyrektor :)

no wlasnie na DI mnie cytuja... i to z Twojego powodu... :laugh:
narozrabialas i tyle...  :laugh:

znaczy co... dziewczyny z DI tutaj Ci na privach wymyslaja??? (bo, ze sie porejestrowaly i czytaja to wiem)
za te "suki", to sie mogly wkurzyc... no ale bez przesady...

rany jzu Cie lubie za teks z ojcem dyrektorem....hihihih....ja powiem wiecej....jak ekipa moherowych beretow hahahahaha
magdusiek pisze:
Shady, Twój skasowany wątek furorę zrobił ;)
masz rację, olej. nie ma to jak laski, które wiedzą najlepiej, całkiem jak ojciec dyrektor :)

reklama
wiecie co, ale mnie to zniesmacza. ktoś ma problem, pyta o radę, nie dość, że atakują - fakt, że nie wszyscy, częśc osób pisała z sensem i sympatią, starając się pomóc - chwała im za to - to jeszcze lezą na inne forum, żeby poszukać co dalej. chyba się nudzą albo co???

Do góry