reklama
shady
Fanka BB :)
Teddy jesli do mnie pijesz to odpowiadam nie jestem cyborgiem i nadrobienie w czytaniu troszke zajmie mi czasu ...cierpliwosci aaaa wlasnie juz wiem co pisalam wczoraj.....otoz pisalas ze ktos Cie cytuje na inncyh forach....a ja powiem jeszcze jedno.....kumpela moja ktora siedzi na dzieckoinfo mowila ze trafily juz tu za mna i czytaly jak ja na nie sie wam skarzylam jak mnie potraktowaly, ponoic teraz na mnie klna a ja mam to w dupie, gleboko, teraz to jest moje forum i nie zamierzam tak wracac, a napewno nie wdawac sie w dyskucsje, tu juz tez dostalam na priva joby wiec bede odbierala tylko posty od znajomych nikow reszta od razu do kasacji........i to koniec moich wypocin na temat tamtego forum,,,,,amen
Teddy
Październikowa mać
no wlasnie na DI mnie cytuja... i to z Twojego powodu... :laugh:
narozrabialas i tyle... :laugh:
znaczy co... dziewczyny z DI tutaj Ci na privach wymyslaja??? (bo, ze sie porejestrowaly i czytaja to wiem)
za te "suki", to sie mogly wkurzyc... no ale bez przesady...
narozrabialas i tyle... :laugh:
znaczy co... dziewczyny z DI tutaj Ci na privach wymyslaja??? (bo, ze sie porejestrowaly i czytaja to wiem)
za te "suki", to sie mogly wkurzyc... no ale bez przesady...
shady
Fanka BB :)
rany jzu Cie lubie za teks z ojcem dyrektorem....hihihih....ja powiem wiecej....jak ekipa moherowych beretow hahahahaha
magdusiek pisze:Shady, Twój skasowany wątek furorę zrobił
masz rację, olej. nie ma to jak laski, które wiedzą najlepiej, całkiem jak ojciec dyrektor
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
wiecie co, ale mnie to zniesmacza. ktoś ma problem, pyta o radę, nie dość, że atakują - fakt, że nie wszyscy, częśc osób pisała z sensem i sympatią, starając się pomóc - chwała im za to - to jeszcze lezą na inne forum, żeby poszukać co dalej. chyba się nudzą albo co???