reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
niesmiala, niesmiala.... a kto tu te wszystkie swinstwa wygaduje...

a swoja droga magdusiek, jak tak na Ciebie spojrzec, to wygladasz na taka, co da rade trzy... prania w ciagu dnia...
no prosze... a tu jednak nie...

no tak, jedno... ale takie, ze trzeba bylo sypialnie wietrzyc.... ja jednak czuje sie zgorszona.... ::)

Cukiereczku... to niech sie cukiereczek polozy i poprosi meza o... o co tam chce... :)

.... a ja ide swoje bobo pluskac...

Teddy, wiesz, wstydziłam się przyznać ;)
Moje bobo Kamil pluska, a ja podczytuję co Wy tu piszecie. Te weekendy bez forum to jednak smutne mimo, że radosne. To dopiero syndrom odstawienia.

Magdusiek to zazdroszczę mój małą kąpał .. raz :)

Wstawiłam swoje zdjęcia na wspomnieniach. Najpierw te gdzie byłam "piękna i młoda", potem wrzucę te, gdzie byłam "młoda" ;)

cześć dziewczyny.... my dzisiaj mieliśmy kinderbal - mój starszy synek kończy jutro siedem lat. Imprezkę zorganizowaliśmy u teściowej - ma duży dom ;D. Łeb mi pęka - dwudziestka rozwrzeszczanych dzieciaków ::) Za to mój mały Ignaś był prawdziwym bohaterem - nawet się chłopina zdrzemnął z pół godzinki w tym hałasie. Ale było bardzo fajne - Gabryś zachycony i to najważniejsze.

reklama
Jarrela, ale tylko w wanience. Przed kąpielą i po ja obsługuję Natalkię, zresztą to kapanie wywalczyłam z trudem i byłam twarda. I tak raz na kilka dni ja kąpię.

Do góry