reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Przeglądałam akurat zdjęcia naszych pociech i muszę stwierdzić, że są coraz ładniejsze!!!
Podzieliłabym się z wqami swoimi zdjęciami, ale niestety jesteśmy teraz w Kędzierzynie a zdjęcia są w Rybniku, więc miesiąc musicie poczekać! Aha wróciłam do czarnych włosów za namową męża. Kiedy chciałam kolejny raz farbować włosy, zaskomlał: tylko nie znowu blond, please! ;D Powiedział mi, że chce mieć z powrotem swoją "ślubną" z czarnymi herami! ;D Jeszcze nie mogę się sama do siebie przyzwyczaić!

reklama
No i pustki ... tak jak przewidywałam ... ;)

Kaszu gratuluję rozrostu króliczej rodzinki ... tylko skoro to są 3 baby, to jak do tego doszło? :laugh:
A na zdjęcia Laurki i Twoje nie mogę się doczekać!

Hej, hej,
Mnie podobnie jak Doxę wczoraj rozbolała głowa ;) I poszłam się położyć, tym bardziej, że Natalia jak rzadko kiedy padła o 22:00.
A dzisiaj szaleliśmy z Natalią po mieście i dopiero wróciliśmy. I chyba kupimy w końcu fotel do karmienia. T jakas paranoja, żeby mi było wygodniej karmić Natalkę na mieście niż w domu...
Kaszu - niezła drużyna Ci wyrosła.
Jolik - dobrze, że spokojnie ;) I chyba lepiej, że dużo pracy, przynajmniej nie masz czasu na myślenie :)
Idę do innych watków...

kaszu27 pisze:
Stała się rzecz straszna. Moja królica odrzuciła swoje małe i ja muszę je karmić co 2h!
Teraz to dopiero mam pełnme ręce roboty!!!

Kaszu no, no niezła z Ciebie mamka, doświadczenie już masz ... :laugh:
A czy po urodzeniu braliście te małe króliczki na ręce albo dotykaliście je?

reklama
Witam Wszystkich Serdecznie :)

k010.gif
Jestem dzisiaj pierwsza! Jestem dzisiaj pierwsza! ;D

Ale pustki były na forum. Cały dzień mnie nie było (goście) i aż bałam sie ile będę mieć do nadrabiania a tu proszę nawet nie musiałam wiele czytać. ;D

Karen super zdjęcie wstawiłaś przy suwaczku. Jak patrze na roześmianą buzię Twojego Sebastianka to gęba mi sie sama śmieje. ;D

Kaszu to Ci przybyło pysiów do karmienia. Powodzenia. :)

W związku z tym iż wszystkie poszłyście spać (pewnie kilka godzin temu) ja również sie pożegnam
Dobranoc laski i bobaski
b020.gif

Do góry