reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Byłam w galeryjcie ;) Jak zwykle nie mogłam się oderwać :laugh:

Luszka widzę, że nabylaś puzzle podłogowe, napisz gdzie je kupiłaś i czy ciasno się składają ... czy elementy ze środka można wyjmować i czy one nie wypadają ??

Jolik super Tymcio wygląda na siedząco ... tylko niestety muszę Ci to powiedzieć, wybacz mi ... nie powinno się dziecie nie siedzących ani sadzać, ani ciągnąć za rączki ... to bardzo obciąża ich kręgosłup! Wiem, że nie robisz tego często, ale jeszcze Twój Tymcio się nasiedzi w życiu :laugh:

Duralex no ta Twoja Niki to dopiero ma fryz, pobiła nawet Natalkę Luszki ;D ... a nasz chłopak prawie łysy ;)

reklama
Witam kobiałki ;D
Z miśki hairami nie da się nic zrobić pozostaje brylantyna ;D
Kaszu trzymam kciuki za malutką.
Małgosia pewnie kończy imprezowanie.. wszystkiego naj.. dla dzieciaczków

Doxa prosze bardzo oto link z którego kupiłam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77833492
ale raczej wyglądają tak jak te
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83505274
tylko inne kolory
Puzzle fajne, składają się dosć ciasno i można wyjmować elementy ze środka. Niektóre elementy niestety wypadają.

Duralex wow niezłe hairy ma Twoja Miśka pewnie niedługo warkocze bedziesz jej zaplatac ;) albo dredy ;D w ogóle cała jest śliczna :)

Jolik Tymek super wygląda na tym zdjeciu i tak słodko patrzy :)

Doxa pisze:
Jolik super Tymcio wygląda na siedząco ... tylko niestety muszę Ci to powiedzieć, wybacz mi ... nie powinno się dziecie nie siedzących ani sadzać, ani ciągnąć za rączki ... to bardzo obciąża ich kręgosłup! Wiem, że nie robisz tego często, ale jeszcze Twój Tymcio się nasiedzi w życiu :laugh:

Doxa - wybaczam :-) wiem, że nie wolno dlatego baaaaaaaaaaaardzo rzadko to robimy chociaż Tymek baaaaaaaaaaardzo prosi :-) Dzisiaj przed kąpielą w ramach "jutrzejszego dnia" zrobiliśmy mu tę przyjemność :-)

reklama
Teddy na początku Laura miała założony zwykły gips a póżniej wymienili jej na gips żywiczny, w którym rzekomo można nawet kąpać dziecko, ale chodzi mi o tą watę pod spodem. Tam jest tak ciasno,że jak namoknie, to nie sposób jej wysuszyć a tym bardziej na tyłeczku. A i tak powiem szczerze, że zwykły gips jest o wiele, wiele lepszy jeśli chodzi o tak małe dzieci niż ten żywiczny!

Posłałabym Wam kilka fotek, ale zostajemy na ten miesiąc - do 3 marca w Kędzierzynie u rodziny mojego męża, bo dopiero wtedy małej ściągają gips!

Do góry