reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

No wlaśnie nie Doxa, siedze sobie i czytam BB. Portier nie doleciał jeszcze do mnie a za Kota sie zabrac nie moge :(
Chyba nakarmie małą i pójde spać bo jak sie wezme za czytanie to znów posiedze do 2 i później prześpię porę spaceru ;D

reklama
Ojojoj chyba zostałam sama jak ten palec

Wobec tego skorzystam ze jestem dzis pierwsza i w zwiazku z tym

Witajcie mamuski i dzidziolki :laugh:

a tak poza tym to dobranoc...
k012.gif
f025.gif

Dzisiaj swoje święto obchodzi Jan Tadeusz!! Kochany JASIEŃKU wszystkiego co najlepsze od cioci Doxy i Olivka!

Oli dodatkowo życzy Ci samych radosnych dni i duuuuuużo lasek u Twych stóp ;)

all_g.gif

Dzisiaj jest też Wielki Dzień w życiu OLI ... kończy 6 lat!

Oleńko a te różyczki są dla Ciebie od Olivka (11szt - Twoja ulubiona liczba)
Rośnij Skarbie zrowo na pociechę rodzicom  :-* :-* :-*

roza02.gif
roza01.gif
roza02.gif

roza02.gif
roza01.gif
roza02.gif
roza01.gif
roza02.gif

roza02.gif
roza01.gif
roza02.gif

Witajcie kobietki! Mój Bubuś jujż od 6.00 oczka otwarte i pospać nie daje.Słoneczko już nieśmiało zaczyna świwecić więc chyba będzie fajny dzionek.
No i przede wszystkim dzisiaj
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JASIEŃKA!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLEŃKI!!!

Witajcie!! Mój bobas też od 6.oo nie śpi ale jest grzeczny, bawi sie w łóżeczku.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLEŃKI I JASIEŃKA!!!

cześć,
znowu jestem nieprzytomna, przez te pobudki co pół godziny nie wiem jak się nazywam. liczyłam, że młoda uśnie, ale gdy na nią spojrzałam to się tylko zaczęła uśmiechać, więc ze spania nici...

Oleńko - wszystkiego najlepszego z okazji 6 urodzin!

reklama
czesc!

co to sie porobilo!!! Misio nie wie o czym ma gadac... ::)

Malgos, ucaluj od nas swoje Skarby!
f025.gif

Do góry